27.2.2010

Pennun elämän syklisyys

Nyt sitten väliaikatietoja. Nelda näyttää toistaiseksi sopeutuneen tänne todella hyvin. Välillä tuntuu, että neidissä on ikään kuin joku on-off-nappi: ensiksi riehutaan hullun lailla ja sitten yht'äkkiä ollaankin ihan kanttu vei milloin missäkin asennossa. Taitaa tosin kaikilla pennuilla olla elämä vähän tällä tavalla syklistä. :)

On se viaton, kun se nukkuu, vaikka herätessään onkin sitten repimässä kankaita ja puremassa kaapin kulmaa. :D

 

Taran kanssa Nelda on ottanut jo kivalla tavalla kontaktia. Pikkasen leikin alkeita tavailivat tuossa alkuillasta ja äsken nukkuivat ensikertaa vierekkäin (tosin se oli Nelda, joka vaivihkaa hivuttautui ison kaverin viereen). Tara on muuten suhtautunut pentuun melko välinpitämättömästi. Kerran frouva on jo kyllä ehtinyt rähähtämään lapsoselle, mutta tämä johtui siitä, että Tara oli syömässä "kasviskrokoa" ja Nelda tuli siihen kärkkymään. Muutaman kerran Tara on Neldaa myös muuten komentanut, mutta mitään ahdistelua tai sen sellaista ei ole onneksi ollut. Taitaa kuitenkin olla parasta, että laitan tiistaina kouluun mennessäni tuon pentuportin noitten väliin. Ei tarvitse sitten turhaan huolehtia ja stressata.  

Paparazzi iski. Voi, kun tytöt tulisivat tulevaisuudessa toimeen niin hyvin, ettei tällainen kuva jäisi ainoaksi! Miun lapset. <3



Mittailin eilen Neldan säkäkorkeutta, mutta se oli tosi epämääräiset 20 cm. :) Kasvattaja Heli sanoi Neldan painoksi kaksisen kiloa, mutta ehkä hieman kevyemmältä tuo tuntuu? Paha sanoa, kun ei ole tarkkaa vaakaa. Syntymäpaino Neldalla oli n. 150g, pentueen pienin kuulemma. Saas nähä, hujahtaako neiti kuitenkin tuossa kuinka paljon korkeutta kuukausien kuluessa. Toivottavasti hää jäisi vähä pienemmäksi kuin Tara 44 cm ja 11 kg. :D

Ja epämääräinen riehumiskuva feat. Taran kintut. Pitäisi varmaan YouTubeen ladata videoita, kun näistä liikkumiskuvista tulee aina tällaisia. :) Neldahan on varsin vauhdikas ja fiksu kakru siinä mielessä, että peilistä kurkkaava pentu on tullut tutuksi ja sille kovasti haasteellaan! Lampaantaljaakin vedetään ja retuutetaan kuin viimeistä päivää muista leluista puhumattakaan... Pitää varmaan ottaa kuva kaikista Neldan aarteista, niitä näet riittää.


Ei kommentteja: