6.2.2010

Alkusanat ja Platon

Ensimmäisessä kirjoituksessa blogissa pitäisi varmasti lainata Platonia tai keksiä muuta hienoa sanottavaa, mutta minä päädyn vain toteamaan, ettei blogin teko olekaan niin simppeliä kuin luulisi. Monta tuntia sain tapella, että tämä näyttäisi edes siedettävältä, mutta varmasti konkarit nauravat tälle väkerrykselle. Onneksi on teekkaripoikaystävä, jonka avulla tähän saatiin joku roti.

Ensimmäistä blogiani tosiaan kirjoittelen. Ajatukseni blogin aloittamiseen sain siitä, kun muutaman vuoden  vakavan haaveilemisen jälkeen, kymmenien kasvattajien sivujen selailun, monien sähköpostiviestien kirjoittamisen sekä parin puhelun jälkeen luvassa on taas pitkästä aikaa pennuntuoksua kodissani... Nykyinen shelttimme, Tara, saa pikkusiskon helmi-maaliskuun vaihteessa, tarkalleen 26. helmikuuta, jos mitään ikävää ei ilmene pentueen eläinlääkärintarkastuksessa. Tässä vaiheessa siihen pikkupalleroon, jota Lumihiutaleeksi toistaiseksi kutsutaan, on kyllä kiintynyt jo niin kovasti, että hää saattaisi lähteä mukaan kaikesta huolimatta!

Blogin pääasiallisena aiheena tulee olemaan shetlanninlammaskoiranpennun kehitys pikkurääpäleestä hienoksi leidiksi, mitä myös blogin nimi "Hei, maailma!" kuvaa. Ehkä nimen voisi myös ajatella siltä kantilta, että ensimmäistä kertaa raotan kunnolla perheemme elämää kaiken kansan nähtäville, että hei vaan maailma! Alunperin ajattelin, etten jakaisi tätä blogia kenellekään, vaan se tulisi vähän niin kuin henkilökohtaiseksi "vauvamuistokirjaksi" pennulle. :) Saadessani Taran 13-vuotiaana "tyttösenä" (niin kuin eräs ystävistäni sanoisi) tein hänellekin ruutuvihkoon oman kirjan. Ties vaikka skannaisin sieltäkin tänne mehukkaimpia juttuja luettavaksi ja muisteltavaksi.

Pidän tätä blogia myös itselleni eräänlaisena kanavana purkaa  pennunodotuksen tuskaa. Varmasti sitten vauva kainalossa tätä blogia on hauska lukea, kun kärsimys on viimein ohi. Katsotaan mitä tästä nyt sitten seuraa. Isosisko Tara tulee olemaan myös tärkeässä roolissa kirjoituksissani, sillä hän on ensimmäisenä ja rakkaimpana koiranani kuitenkin se, joka opetti minulle käytännössä kaikki koiramaailman salat ja vinkkiviitoset. 

Loppuun vielä tervehdys toiselta tämän blogin sankarittarista. :) Kuvannut Marika M.


                                               

Ei kommentteja: