13.2.2010

Sälää ja sähkömiehiä

Tänään tuli tosiaan käytyä Itäkeskuksessa kiertelemässä ja ostelemassa niin Taralle kuin Lumihiutaleellekin tavaroita. Pennulle shoppailu on niin ihanaa, kaikkien niiden pienten tavaroiden hypistely, räpistely ja testailu... <3 

Mukaani tarttuivat ostosreissulta Lumihiutaleelle:
- ruoka- ja juomakuppi
- pentuharja ja kynsisakset
- leluja (pikkuinen vetonaru, pallo)
- herkkuja (kovia "kasviskrokoja" sekä kierretikkuja

Supersuloisen pentupannan ja hihnan (pinkkimaastokuvioiset) tilasin Lumihiutaleelle netistä Peten koiratarvikkeesta. Innolla odotan niiden saapumista ja hiplailua, tunnelmointia ennen kuin kakru kotiutuu. Lapsoselle pitää hankkia vielä nimilaatta sekä kunnon pehmolelu, jota hää voi retuuttaa mielin määrin (Vähän niin kuin Cecilia II. Taralla oli pentuna pehmolelu, jota neiti rakasti yli kaiken, nimitimme lelua jostain ihme syystä Ceciliaksi. :D) Lumihiutaleen kotiutuessa lumet eivät ole ehtineet vielä kadota mihinkään ja pakkasta varmasti riittää viel viikoiksi. Jonkinlainen pusakkakin pitää hommata, mutta tässä luotan kaveriini; hän on oikein etevä neuloja, joten eiköhän hän saa käsissään loihdittua jonkun nätin villapaidan. Tietenkin eläinkaupan valikoimaan voi aina turvautua, jos paita ei valmistu. :)

Tänään isäni kävi asentamassa ovenpieleen turvaportin. Ihan varmuuden vuoksi, jos Taralla tulee jotain närää pennun kanssa. Frouva on yleensä aina ollut ystävällismielinen kaikkea eläväistä kohtaan, joten en usko ongelmia ilmenevän. Kaikkeen on kuitenkin hyvä varautua.

Ennen Lumihiutaleen saapumista meidän pitää Tonin kanssa suojata kaikki sähköjohdot... ja niitähän riittää, kun tällaisia nörttejä ollaan. :D Mietin, josko ne voisi jotenkin jesarilla suojata, laittaa menemään seiniä pitkin. Eihän pentu niitä välttämättä hokaisi, eihän? Taralla ja Tintillä ei ollut mitään mielenkiintoa piuhoja kohtaan pienenä (siskojeni kaneilla taas niidenkin edestä...), mutta jokainen koira on omanlaisensa persoona. Ties vaikka Lumihiutale olisi millainen sähkömies.

Ei kommentteja: