16.2.2010

Kuume nousee...

Tänään Lumihiutaleen pentupanta ja -hihna saapuivat Postiimme! Pitää yrittää käydä hakemassa ne ennen sulkeutumisaikaa. Nyt alkaa tosissaan tuntumaan siltä, että pentu on tulossa. Hypistelen noita pentutarvikkeitakin päivittäin ja sydän vaan pamppailee rakkaudesta tuota pientä eläväistä kohtaan, vaikka eihän me vielä Lumihiutaleen kanssa kunnolla tunnetakaan. :) Voin jo kuvitella, miten rapsuttelen omaa pientä karvalastani ja haistelen sen turkkia ja pennuntuoksua... Ah ja voih. Miksi nuo koirat eivät voi olla ikuisesti hölmöjä, syötävänsuloisia ja leikkisiä pentuja? Toni on kyllä toisaalta vähän sitä mieltä, että aikuiset koirat ovat paljon mukavempia. Hän vaan toivoo, että Lumihiutalekin kasvaisi mahdollisimman nopeasti. Onhan noissa aikuisissa karvakavereissa kyllä omat positiiviset puolensa, ja ihan yhtä paljon Taraakin rakastan nyt "vanhana muijana" (niin kuin äitini neitiä nimitti synttärien kunniaksi :D) kuin pentunakin.

Tara on kyllä aina ollut vähän tuollainen Jäyhä Jököttäjä, viihtyy kovasti omissa oloissaan kotosalla. Välillä neidillekin kyllä tulee kauhea rakkauden puuska ja sitten tullaan viereen norkoilemaan, josko pääsisi syliin... <3  Tara oli pentuna suhteellisen leikkisä, mutta nyt vanhempana pelit  ja leikit ovat lähinnä jääneet pallon/kepin/minkä tahansa liikkuvan objektin (kuten minun tai Tonin) jahtaamisiin. Toisinaan frouva innostuu myös peittoa repimään. Odotan innolla Lumihiutaleen kotiutumista, sillä silloin voin taas vapauttaa leikkijän sisältäni. Olettaen tietenkin, että lapsonen innostuu materiasta! 

Pennun kanssa elossa ja olossa sekin on niin ihanaa (ja ehkä välillä vaikeaakin), että ne tarvitsevat koko ajan huolenpitoa ja valvontaa. Lumihiutaleen kanssa yksinoloharjoitukset aloitetaan kyllä mahdollisimman pian ja jo muutaman päivän päästä luovutuksesta hää saa jäädä Taran kanssa kaksistaan kotiin (luultavasti jätän turvaportin väliin kuitenkin). Pidetään peukkuja, ettei ongelmia tulisi. Siskoni Tintillä on paha eroahdistus, jonka kanssa hän on taistellut nyt jo pidemmän aikaa. Uusimpana eroahdistuksen hoitomuotona siskoni kokeilee lääkitystä, toivottavasti Tiitin ikävä helpottaa sillä.

Vielä 10 päivää...

(Muistilista itselle: Automatkalle mukaan pyyhkeitä, muovipusseja, nameja, vettä, (leluja), talouspaperia...)

Ei kommentteja: