27.3.2010

Shelttilöisiä ja pientä stressiä

Olimme Maijun, Ledin ja Javan kanssa ulkoilemassa torstaina täällä meillä päin Tullisaaren-ulkoilupuistossa. Montaa tuntia ei ehditty tallustamaan, kun Maijun piti olla 17:30 koulutuksissa, mutta kuulemma tuli paljon hyviä kuvia tuolta reissulta! Laitan tähän "maistiaiseksi" digipokkarillani ottamia kuvia, myöhemmin saan Maijulta hänen kunnon kamerallaan otettuja. :)

Ensin Traan ja Neldan touhuiluja. :D Isosisko halaa pikkusiskoa. <3

 


Taralla oli lenkin aikana kovasti asiaa! Ohi menneelle kultsullekin piti jotain ujeltaa.

 


Tämä kuva naurattaa minua kamalasti jostain syystä. :D Jotenkin niin kaoottinen; Lettu juoksee päin iloinen ilme naamallaan, Nelda sinkoilee vähän minne sattuu ja Java on skarppina. Harmi, ettei Tara päässyt tähän kimppakuvaan.Tara ihmettelee kaula pitkänä Ledin aivoituksia.Java opettaa "ällölle" lapsoselle tapoja. :) Nelda tykkäsi jostain syystä kovasti Javan härnäämisestä, mutta onneksi Java ei pannut pahakseen vaan tytöt leikkivät myös (tai ehkä Javan puolesta se oli enemmän leikki-komentelua).Loppuun vielä söpöstelykuva, jossa Nelda esittelee myös uuden nimilaattansa. :)


Sitten stressinaiheista... Lupasin alunperin itselleni, etten alkaisi stressaamaan turhia Neldan koon puolesta. Meistä ei ole tulossa himoagilitaajia tai -näyttelyttäjiä, joten Neldan koolla ei olisi mitään väliä, mutta tahtoisin niin kovasti pienen sheltin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tyttönen on kasvamassa kovaa vauhtia, veljenkin koon ohi ollaan jo menty. Graah, vaikea suhtautua tähän, lähinnä omista oikuistani on kuitenkin kyse. Tara kun on jo tuollainen iso mörssäri niin ei toista samanlaista haluaisi. Voihan tuo Neldan kasvu vielä tuosta hidastuakin niin että neiti jää hyvänkokoiseksi (sallittu säkä nartuilla muistaakseni 35 cm ja +-2,5 sentin poikkeamat sallittuja). Pitää vaan toivoa parasta, ihana tyttönen hän on silti, vaikka kasvaisi 50-säkäiseksi. :)

Ei kommentteja: