22.3.2010

Nelda 11 vko

Tänään jälleen ihan pikapäivitys Neldan kasvusta, kuvat tyttösestä laitan varmaan vasta huomenna. :) Eli tänään 22.3. Neldalla säkäkorkeus näytti hyvin epämääräiset 25,6 cm ja painoa 2,7 kg. Näyttäisi kovasti siltä, että tuota painoa tulee aika tasaset 400 g viikossa lisää. :D Säkäkorkeuden lisääntyminen taas heittelee, mutta about ~1,7 cm sitä näyttäisi viikossa tulevan. Voi, kun Neldanen jäisi pikkuruiseksi.

Ensi viikolla Neldalla onkin sitten ohjelmassa rokotukset, pitää aika vielä varata. Tänään annettiin matokuurin viimeinen tabletti, yllättävän helposti ne menivät alas. Nelda nyt kuitenkin on tuollainen, joka maistelee ihan kaikkea. :)

Ulkona on nyt viimeaikoina sää kovasti vaihdellut loskan ja lumen välillä... Nelda ei tykkää yhtään loskasta ja neiti usein istuttaakin pienen peppunsa maahan eikä halua liikkua mihinkään ja katselee meitä surkealla ilmeellä. Vähän, kun lasta kuitenkin maanittelee, niin kyllähän se neiti sieltä tulee. :) Sulaisi nyt äkkiä kaikki jää ja lumi pois ja tulisi kevät! En malta odottaa, mitä Nelda tuumaa kevään ensimerkeistä, Tarallehan ne ovat seitsemän vuoden kokemuksella jo aika tuttua kauraa. ;)

Lisätääs nyt noita maanantaisia kuvia tyttösestä.

Nelda 11 viikkoa. Malli on vähän hassunnäköinen tuossa seisontakuvassa ja raejuustoakin on nenän päällä. :DVertailun vuoksi vielä Nelda maanantaina (vasen) ja Nelda ensimmäisenä päivänä luonamme (oikea). Mihin miun pikkupyörylä on mennyt? :) Neiti alkaa oikeasti jo muistuttamaan shelttiä!
Ei kommentteja: