8.3.2010

Nelda 9 vkoTänään 8.3. Nelda täyttää 9 viikkoa. Mittailin tuossa neidin säkäkorkeutta ja se näytti olevan tosi epävarmat 22,9 cm. :) Painoa Neldalla henkilövaa'an mukaan on 1,9 kiloa. En sitten tiedä, miten tarkkaan henkilövaaka näyttää noin kevyen lisäpainon (mittaan niin, että ensin käyn itse vaa'alla ja sitten Neldan kanssa yhdessä), mutta ihan mahdollinen paino tuo kyllä on. On se pieni vielä, vaikka pallo neidin rinnalla kutistuukin koko ajan.

Vertailukohtaa päivään, jolloin Nelda kotiutui 7vk ja 4pv ikäisenä. Vasemmalla neiti syömässä ensimmäistä ateriaansa ja oikealla kuva tältä päivältä. :)Tällä viikolla Neldalla ainakin keskiviikkona ohjelmassa Koirakoulu Silkkitassun järjestämä pentutouhupäivä. Yritän myös viikonloppuna käydä taas vanhemmillani, jotta Nelda saa leikkiä äitini tipsujen kanssa. Eilenkin olimme siellä käymässä ja täytyy kyllä sanoa, että Nelda on aikamoinen pomo tipsuneitien keskuudessa. Tytöt näyttivät alistuvan ja jopa vähän pelkäävän Neldaa (?). En sitten tiedä, muuttuuko suhtautuminen, kun Nelda kasvaa eikä enää ole pentu ja tuoksu viattomalta pikkupennulta. Toisaalta äitini tipsut ovat tällä hetkellä 8-kuukautisia, joten nekin ovat vielä ihan lapsia. Kuvia laitan Sagasta ja Sannista + Neldan vierailusta siellä myöhemmin.

Tällä viikolla jatketaan myös Neldan totuttamista haukkumiseen. Yritetään käydä bussiajelulla ja vaikka Itäkeskuksessakin. Nebushkalla on vatsa ollut tänään vähän sekaisin, mutta toivotaan, että se menee ohi.

Ei kommentteja: