12.3.2010

Kuvakollaasi tältä päivältä

Päivittelen tänne nyt kuvapläjäyksen tästä päivästä, kun ystäväni tuli kameroineen kuvailemaan Taraa ja Neldaa. Kerrankin saatiin hyviä liikekuvia, kun ei tuolla pokkarin rämällä mitään irtoa. :D Toinenkin kaverini oli tänään kylässä. Häntä tulee harvemmin nähtyä, mutta onneksi Nebula otti hänet kuitenkin erinomaisesti vastaan. Tara vähän haukkui ja luimuili, mutta kun neiti ymmärsi, että tuttu ihminenhän tuo on, niin Tara liimautui kaveriini ja nuoli häntä koko ajan. :)

Hyviä kuvia on vaikka kuinka paljon, mutta valitsen tähän nyt vain osan... ehkä laitan myöhemmin lisää.

Neldan korvat repsottavat vähän minne sattuu, mutta eivät ole ainakaan pystyyn nousemassa. Voi, kun pysyisivät tuollaisina... En haluaisi alkaa liimailemaan tms., mutta toista pystykorvaistakaan shelttiä en välttämättä tahtoisi. Eihän noilla korvilla ole mitään väliä, jos koira on muuten ihana ja mieluinen, mutta minusta nuo korvat ovat tärkeä osa shelttiläisten ilmettä!



Nelda on päässyt hyvin ihmislihan makuun meillä vietetyn kahden viikon aikana. :D




Ja sitten ulkoilukuvia. Käytiin kaverien + Tonin kanssa juoksuttamassa noita läheisellä kentällä ja uskalsin vasta nyt pitää Neldaa kunnolla irti... Mitä olen oikein pelännyt? Eihän tuo ole mihinkään karkaamassa! Ehkä Taran pentuajan pelokkuus sai minut varuilleen, sillä Tara olisi pelästyessään lähtenyt kyllä juoksemaan suuna päänä karkuun. Toisella oli niin kivaa punaisessa, kaverin neulomassa villapusakassa. :D



Tara sai saaliiksi Tonin hanskan. Nelda odottaa sopivaa hetkeä ja...



...hyökkää! Tara taas ei ole moksistaan, kunhan "lesoilee" hanskallaan. :D



Heinäsirkka yrittää juosta ison möhkön kiinni.



Tara näyttää jotenkin ilkikuriselta, kun pieni ei ole niin nopea ja hällä on hanska.



Ja loppuun vielä pikkumummokoira nutussaan. <3

Ei kommentteja: