15.3.2010

Nelda 10 vko ja kolmen kopla


Tänään 15.3. Nelda täytti tasan 10 viikkoa. Painoksi mittasin 2,3 kiloa ja säkä oli (jälleen) epämääräiset 24,1 senttiä. :) Kyllä neiti kovaa vauhtia selvästi kasvaa, vaikkei sitä itse meinaakaan millään huomata. "Juhlimme" Nebun 10 viikon rajapyykin ylittämistä menemällä Itäkeskukseen ihmettelemään maailmanmenoa, sitä ennen oltiin käyty molempien tyttöjen kanssa läheisellä kentällä juoksentelemassa (Taralla oli hieman rajut otteet leikissä niin ei oltu kauaa). Itiksestä (käytiin 4Petsissä ja Stockalla) mukaan tarttu pikku-kongi sekä paljon herkkuja (sekä Taralle että Neldalle). Nelda oli taas tosi reipas, vaikka välillä pikkasen jännittikin välillä. Ihmiset ihmettelivät neitiä kovasti ja silittäjiä riitti pikkulapsista vanhempiin taapertajiin. Neiti otti ihmiset hyvin vastaan, ei mitenkään yli-innokkaasti, mutta rauhallisesti heitä haistellen. Nelda antoi myös silittää itseään ja erään pikkutytön halata. :) Kyseinen tyttö (~7v.) opetti Neldalle eläinkaupassa myös tassun antamista, mutta se ei lähtenyt vielä sujumaan. :D

Lauantaina olimme (minä, Tara, Nelda ja Toni) siskoni ja hänen poikaystävänsä luona kylässä. Teimme ruokaa ja katselimme leffaa koirien kera. Seuraavaksi reissulta hieman kuvia. 

Tässä on siskoni Tintti-koira alias Tiiti. Tintti on hyvin hyvin hyvin sekarotuinen, mutta terrieriä hänessä ainakin on... Tintin resuinen ulkomuoto saa ihmiset aina ihastelemaan neitiä, etenkin Tintin silmät ovat tosi sympaattiset, kun neiti ihmettelee tapahtumia kulmakarvojensa alta. :) Tintti on kärsinyt vaikeasta eroahdistuksesta jo jonkin aikaa, ja aina välillä tilanne näyttää parantuneen. Nyt Tintillä on eroahdistukseen lääkitys, jonka vaikutuksia seurataan tarkkaavaisesti.



Siskollani on myös pari kappaletta kaneja, Pippuri-tyttö (edessä) ja Rocky-poika (takana). Pippuri taisi olla jonkin sortin hermeliiniristeytys ja Rocky puolestaan leijonaharjasristeytys.  Nelda ei kiinnittänyt pupuihin kamalasti huomiota, mutta kun neiti ne viimein äkkäsi, niin pientä "buhittelua" alkoi kuulumaan (sellaista epävarman koiran hiljaista "buh buh buh" -haukkua).



Loppuun vielä kolmen koplasta pari kuvaa. :D



Ei kommentteja: