5.10.2010

Tuote-esittelyä ja metsäilyä

Ostin tosiaan shelttiläisillä automatkoja varten häkin ja täytyy kyllä myöntää, että ymmärrän nyt, miksi se valtavankokoinen häkki oli niin halpa. :D Tuo on nimittäin ihan täysmetallia ja mahdottoman raskas kantaa... Onneksi sentään mahtui autoon ja koirat tuntuvat viihtyvän siinä (etenkin Nelda, joka ei pidä automatkoista). Ajattelin kyllä raahata tuon häkin sitten näyttelyihin mentäessä ihan halliin asti. Täytyy vaan miettiä, miten saisin sen ja koiran + muut tavarat kulkemaan yhdellä kantomatkalla.


Kauniit neidot esittelevät uutta boksiansa. <3






Ollaan tässä myös ihmetelty syksyn saapumista metsälenkkien muodossa. Kohtahan sitä taas talvi saapuu ja Nelda täyttää vuoden tammikuussa. Uskomattoman nopeasti aika on kulunut.


Nelda on kunnon linssilude ja Tara vaanii makkaraa. :D



Metsälenkin ja hullun juoksemisen jälkeen oltiinkin sitten ihan sippejä.



Nyt jännätäänkin sitten Taran terveystarkkeja, jotka sijoittuvat torstaille. Lisäksi myöhemmin tässä kuussa Lahden KV, mikä on todella iiik, sillä Nelda edelleen on mätseissä väistellyt tuomaria... Tänään ei kuitenkaan pelännyt ketään, kun Itiksessä kiersimme ja kyllä niitä silittäjiä/Neldasta kiinnostuneita edelleen riitti jonkin verran. Pentuaika oli sitten aivan toinen juttu. :)

Tulipahan tänään ostettua myös ohennussakset... Vähän niillä ja napsin Neldan korvakarvoja, mutta en kyllä tiedä, miten toi tyttönen pitäisi trimmata. :D

Ei kommentteja: