24.10.2010

Mätsärimenestystä

Neldan juoksujen loppumetrejä siis mentiin, joten päätettiin osallistua tänään tuossa läheisellä Sahaajankadunkentällä pidettävään mätsäriin. Paikalla olleet uroskoirat eivät reagoineet Neldaan mitenkään asiaankuulumattomalla tavalla, joten olivat ne juoksut onneksi loppuneet, kun sitä jännättiin. :) En olisi kyllä juoksujen kanssa todellakaan jäänyt paikan päälle muiden suoritusta pilaamaan. 

Mätsäriin tosiaan osallistui yhteensä 57 pentua, mikä on mielestäni huikea määrä. Olimme vuoronumerolla 29, joten odottamista oli ja ilmakin oli huono; satoi ja tuuli. Onneksemme paikalla oli suht paljon sheltti-ihmisiä ja juteltiinkin siinä sitten kahden nuoren sheltinomistajan kanssa. Koirat remusivat ja leikkivät hihnassa sen minkä pystyivät, hauskaa siis oli!

Nelda sitten sijoittui sinisten pentujen 3. (sinisiä pentuja noin 28 kappaletta), joten olen todella tyytyväinen pikkutyttööni! Nelda jaksoi seistä maassa ihan ÄLYTTÖMÄN hienosti, varmasti Neldan paras suoritus tähän asti ellei lasketa mukaan sitä, että juostessa nenukki oli koko ajan maassa. ;) Taisi olla vielä jotain juoksujen jälkihöyryjä, kun juoksujen aikana pikkuneidosta tuli todellinen nuuskija. Tuomaria Nelda kyllä jännitti pöydällä ja pakittikin, mutta nykyään minulla on keino hallita Neldaa siinäkin tilanteessa; sain joltakin joskus vinkin, että tue koiraasi mahan alta, ja se ihme kyllä toimii? Sain ainakin mielestäni Neldan edes pariksi sekunniksi seisomaan ok pöydällä. Harmi kyllä, että tyttö edelleen jännittää tuomareita, mutta minkäs sille mahtaa. Muuten Neldalla on kyllä tosi hauskaa kehässäkin, oikein näkee, miten tyttö keskittyy ja tykkää toiminnasta.

 Nelda ja hiaaanot palkinnot. Uusi piippilelu oli ihan mahtava juttu, kun Nelda olikin jo ehtinyt hajoittaa vanhemman sellaisen. :)Ensi viikonloppuna onkin jo ensimmäinen virallinen edessä, joten toivotaan, ettei tulla HYLin tai EVAn kanssa veke. Edes T olisi superjuttu, Hsta repisin jo pelihousuni. :D

Ei kommentteja: