14.10.2010

Piippiippiippiippiip

Neldalla alkoikin nyt jokin aika sitten juoksut, että vähään aikaan ei olla nyt menossa mihinkään. :) Mä olinkin jo viikko, pari sitten ihmetellyt, että miksi ihmeessä Neldasta on tullut kamala piippaaja? No, ilmeisesti syykin tuohon nyt selvisi, kun juoksut alkoivat. Tuntuu, ettei tuo enää muuta teekään kuin piippaa hulluna. Pää räjähtää kohta. :D Pitää keksiä neitoselle jotain actionia, kun ei tuota uskalla nyt vähään aikaan irti laskea... Miten me oikein selvitään näistä juoksuista, kun Nelda on tottunut juoksemaan päivittäin hulluna?


 Nelda nöyristelee ja heiluttaa kauheasti koko ajan häntää Taatalle... Miettii varmaan, olisko siitä miehekkeeksi. :)Trimmailin muuten yksi päivä Neldan korvakarvoja, kun eräältä foorumilta vinkin siihen sain. Löysin Youtubesta hyvän sheltin korvantrimmaus videon, mutta jälki ei kyllä ollut yhtä hyvää... Nyt vain toivon, että noihin pahimpiin kohtiin kasvaa karvat takaisin, ettei Lahdessa tuomarilta tule sanomista. B)


Karvahirviö ennen ja jälkeen tuhoamistyöni.

Niin... ja eilen sattui myös sellainen tapaus, kun Babulla oli jäänyt paskat housukarvoihin kiinni (jälleen kerran), oli Toni sitten omatoimisesti päättänyt leikata kunnon palan housukarvoja veke, että sai pökäleen irtoamaan. :D Vähän hassunnäköinen tuo on takaapäin, mutta onneksi ei olla niin näyttelyhulluja, että tuosta suuttuisi. :) Ja karvahan on uusiutuva luonnonvara!


Ei kommentteja: