25.9.2010

Ahdistusta

Ilmoittauduttiin sitten Neldan kanssa 31.10. pidettävään Lahden KV:hen... En yhtään tiedä, mitä on edessä ja miten tuosta selviydytään, mutta ei se auta kuin kokeilla. :D Toivottavasti paikalla on mukavia sheltti- tai mitä vaan ihmisiä, jotka jaksavat opastaa ensikertalaista, jos ollaan muuten kujalla. Lisäksi olisi erittäin mukavaa, jos tuossa loka-marraskuun vaihteessa ei olisi vielä kamalasti lunta, kun en ole mikään kaksinen autokuski vielä.

Nyt pitää vaan sitten treenailla kaikenlaista Neldan kanssa. Tässä aletaan myös hiljalleen orientoitua siihen, josko keväällä hakeuduttaisiin agility-kurssille. Se nyt on kuitenkin vielä mietintämyssyssä, sillä Neldan kanssa on tuo kontrolli vapaana ollessa/ylipäätään silloin, kun on jotain mielenkiintoisempaa näkyvillä, vielä hakusessa... Kiva, kun aina sanotaan, ettei harrastuksesta kannata ottaa stressiä, mutta kun mä olen vielä ihan keltanokka näissä kaikissa asioissa, niin pistää se kyllä väkisinkin ahdistamaan!

Ostin myös noille koirille autoon ison koirahäkinkin, että voidaan sitten kaksisin tai kolmisinkin kruisailla ympäriinsä. Ei tarvita aina Tonia pitelemään. :) Rahaa on taas palanut satasten edestä noihin karvalapsiin (ja tulee jälleen ensi kuussa kulumaan...), joten TOIVOTAAN, että saan töitä joululomaksi. :D

Ei kommentteja: