10.10.2010

Kehäkettu Babu Salossa

Oltiin tänään Salossa asti ja kamera sattui tulemaan mukaan, joten kaiketi sitä voisi kuvia esitellä reissulta. :) Saimme punaisen nauhan ja pääsimme punaisissa jatkoon, mutta emme kuitenkaan Neldan kanssa sijoittuneet. Olin kuitenkin SUPER ylpeä neitosesta, sillä Nelda oikeasti jaksoi kuunnella ja katsoa minua, mutta ennen kaikkea seistä ja esiintyä. Tuomariakaan Nelda ei tänään väistänyt niin paljon kuin ennen, vaikka tuomari kyllä edelleen pelotti Nabua kovasti. Ehkä tämä vielä tästä lähtee sujumaan kuitenkin. :)


Naamaillaan! Tukka hapsottaa mukavasti.
Sitten joitakin kämäsiä seisontakuvia (P.S. En tiedä, miten shelttiä pitää esittää, joten ei kannata ainakaan mallia ottaa, vaikka ei nuo kai nyt niin hirveitä ole.)

Kaunis koiralapseni. <3Sitten kehässä. Taso oli punaisten koirien kesken aika kova, joten ei ihme, ettei sijoituttu. :) Tuomarilla oli  kyllä hieman outo tyyli jakaa nauhoja... Hän saattoi antaa parikilpailussa molemmille koirille punaiset tai siniset nauhat ja loppujen lopuksi kävikin sitten niin, että punaisia oli paljon enemmän. 

Kehäkettuillaan... :D

Tämä kuva näyttää Neldan aika hyvässä valossa, kun nuo pari koiraa vähän hassuttelevat tuossa. :)Muutama tuttu koirakko näkyi aikaisemmista mätsäreistä. Neldalla oli todella hauskaa, kun tyttönen sai leikkiä n. 7 kuukautta vanhan shelttilapsen kanssa, hihnassa tosin. Olisi ollut niin hauska päästää parivaljakko juoksemaan kimpassa, olisi varmasti kovaa kyytiä menty, sennäköistä oli meno. :D

Ei kommentteja: