7.5.2012

Suunnittele, pilko, treenaa

Tämänpäiväiseltä Helsingin seudun kennelpiirin järjestämältä tokon teorialuennolta inspiroituneena kehitin itselleni treenimantran, jota toivottavasti muistan noudattaa tokoa treenatessamme Neldan kanssa. Jatkossa yritän suunnitella treenit huomattavasti paremmin, pilkkoa opeteltavat asiat entistäkin pienemmiksi osioiksi, jotta Nelda saa varmasti onnistumisen kokemuksia ja sitten vaan treenataan hullun lailla! :)

Tokoluennon lisäksi olin tänään koirien + Tonin kanssa HSKH:n kentällä Ojangossa vähän agilitaamassa ja tehtiimpä myös tokoa samaisella kentällä, jolla Neldan kanssa tahkottiin loistokas AVO3... Minulla taisi olla aikamoiset traumat kenttää kohtaan, sillä treenit menivät huonosti. :D No mutta tokoluennon jälkeen asiat tuntuvat entistä selkeämmiltä mielessäni, joten toivottavasti jatkossa pystymme tekemään parempia treenejä. 

Agilitykentällä harjoittelin Neldan kanssa lähinnä keppejä, sitten vähän humputeltiin kevyttä ja helppoa aita-putki-sarjaa. Tehtiin myös muutama takaakierto ja eteen lähetys, eipä niistä sen kummempaa. Myös Tara-rouva pääsi kokeilemaan surkastuneita agilitylihaksiaan Tonin kanssa. Taralla oli aivan mahtava meininki, joten on harmi, ettei aksaa oikein voida hänen kanssaan tehdä.

Alempana koiratyttöjen agilitykuvia. :)

 "Katso äiti, olen minikoira!"
 


Onnellinen putkimato. <3Keppitreeniä. Meni ihan kohtuu hyvin ilman ohjureita. Välillä vaan Nelda alkaa häslää ja fuskaa vikat kepit.
 


Nauratti nämä kolme peräkkäistä otosta kamerassa, kun Nelda on jokaisessa kuvassa raptorina. :D Ihan kuin liikkuisi takajaloillaan ja pitäisi etujalkoja ylhäällä kuin dinosaurus.Ja palkka lentää!


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mä haluun joskus tulla mukaan ja koettaa ohjata Traata! :D Tai Neldaa jopa, jos uskallat tumpelolle luovuttaa.

Tiina kirjoitti...

Uskallan luovuttaa vaikka molemmat sulle samaan aikaan. :D Molemmat on niin supernopeita, että tulee kyllä hiki! Taata vaan enemmän kiinni kädessä, Nelda irtoo vähän paremmin.