22.5.2012

Koekuuri

No, eipä tuota nollakirousta ehtinyt tässä kauaa voivottelemaan, kun jo huomiseksi pamahti yllättäen tokokoe Forssaan. Ei saa jäädä tuleen makaamaan, niinhän se menee. x) Tällä viikolla tulee tokoiltua (enemmän tai vähemmän kisamerkeissä) paljon, joten saa nähdä, miten Neldan pää ja oma pääni kestävät. Ollaan molemmat Neldan kanssa hermostuneita piippaajia eli ihan hyvä, että tuo koe tuli ihan puskan takaa, niin en ehtinyt viikkoa etukäteen sitä stressaamaan.

Mennään epävirallisesti agilitykisailemaan tänään Ojanko Cuppiin ja siellä voisi samalla reissulla tehdä sitten paikallaoloharjoituksia, noutojuttuja sekä vähän sitä kirottua seuraamistakin... Paikaolotreeneinä teen ihan vaan sellaisia, että peruutan pois Neldan luota ja katson, ettei se jää haistelemaan. Sitten palaan ja palkkaan, sama toistetaan muutaman kerran. Neldan vireestä riippuen katson, otetaanko yksi pidempi paikallaolo näkösuojassa. Noutojuttuina tehdään lähinnä kapula suussa suoraan (ei siis vinoon!) perusasentoon ja tsekataan mälväystä samalla. Seuraamistreeniä en ole vielä miettinyt etukäteen, kun ärsyttää koko tyhmä liike, nih. :b Huomenna kohdataan Neldan kanssa ihan uusi tuomari, Ilkka Stén, eli saa nähdä, kuis käy.

Ja taas P.S. Tänään Ojangosta nollavoitto tosi nopealta mölliradalta. :) Mamma sekoili radalla ekan startin (5 virhepistettä), mutta tokalla saatiin pidettyä homma kasassa! Oli muutama kohta, joita jännäsin, mutta ne menivät onneksi juuri niin kuin pitikin. Nimittäin radalla oli muutama kohta, missä piti viedä putkeen aika tarkkaan, muuten olisi voinut mennä väärästä päästä. Kontaktit Nelda otti erittäin hienosti, ei mitään loikkimisia tällä kertaa, kun muistin jarrutella. :))

Laitetaan vielä kuva sikarisakarista, ettei ole vain pelkkää tekstiä.


Ei kommentteja: