9.5.2012

Agilityura korkattu Ojangossa!

Tänään minulla ja Neldalla oli ohjelmassa ensimmäinen agilitykisamme ikinä. :) En ole siis itse koskaan ollut agilitykisoissa kuin katsojana, eikä Neldakaan ole agilityn suhteen ollut aikaisemmin "tosi toimissa". Pelkäsinkin kovasti, että jännitykseni tarttuisi Neldaan (kuten tokokokeissa...), eikä mistään tulisi mitään. Onnekseni sain kuitenkin huomata, ettei Neldaa haittaa jännitykseni lainkaan kisatilanteessa. 

Minua sen sijaan jännääminen haittasi sen verran, että unohdin radan ekalla startilla. :D Onneksi rata oli kuitenkin tosi looginen ja superhelppo + numerokyltit ohjasivat meitä oikeaan suuntaan. Huvitti kyllä, kun möllien radassa ei varsinaisesti ollut juurikaan ohjausta vaativia kohtia kuin muutama ja niissä heti sitten mokattiin. x) Ekalla startilla saatiin siis 10 virhepistettä ja tokalla vissiin hylsy, kun Nelda suoritti yhden aidan väärinpäin. Nelda oli kuitenkin kaiken kaikkiaan tosi kuulias ja innokas, oli tosi mukava tehdä töitä Bobon kanssa. :) Saataisiinpa samanlainen fiilis vielä tokokokeisiin.

Harmittaa kyllä, ettei päästä osallistumaan kaikkiin osakilpailuihin, sillä yövuorot alkavat minulla ensi viikolla ja klo. 20:30 pitäisi olla töissä. :/ Toivottavasti ehdittäisiin vaikka vikaan osakilpailuun osallistua, kun kisakärpänen nyt puraisi. :D Hitsin vuorotyöt kyllä...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moikka! Oltiin edellisissä I-HAH:n kisoissa molemmat työvuorossa, ja silloin oli puhetta, että olin vieraillut blogissasi. Lisäsin äsken blogisi seuraamieni blogien listalle omassa blogissani - toivottavasti ei haittaa :)

Täytyy sanoa tuohon kisauran korkkaukseen, että VAU. Meillä tuntuu vielä niin kaukaiselta jutulta noi kisat - edes ne epäviralliset. Mutta kiva päästä lueskelemaan teidän edistymisestänne kisakentillä - toivottavasti tosiaan pääsette osallistumaan myöhemminkin noihin osakilpailuihin :)

Tiina kirjoitti...

Joo, muistan siut! Ei haittaa lainkaan blogin linkittäminen. :)

Kannattaa kyllä ehdottomasti matalalla kynnyksellä osallistua noihin mölleihin. Jos kontaktit sujuu ja koira pysyy joten kuten hanskassa, pärjää sillä oikein loistavasti. Esim. noissa mölleissä kisaajina oli sellaisiakin, jotka ovat vasta tosi vähän harrastaneet agilityä (mekin Neldan kanssa "jopa" 8kk :D).

Mäkin päätin vaan repästä, että hitto, mennäänpä kokeilemaan. Meni syteen tai saveen... :)