23.5.2012

epätoivoisettokoilijat.com, sinne ne Tiina ja Nelda menneet on

No niin, käytiin siis tosiaan Forssassa asti nappaamassa AVO3 ja jääden jumbosijalle. ;) Näinhän mä vähän ounastelinkin ja tulipa samalla todettua, että nollakirous on pahenemassa, gulp! Tänään nollaamisvuorossa tosin olivat (ihan kaksin kappalein :D) seisominen seuraamisen yhteydessä ja noutaminen. Seisomisessa en oikein ymmärrä, mitä tapahtui, sillä Nelda vain jatkoi seuraamistani, eikä pysähtynyt kuin vasta 3. käskyllä ja voimakkaalla vartaloavulla. Noutaminen meni ihan pipareiksi, sillä ensin Nelda juoksi kapulalle, palasi ilman sitä luokseni, juoksi takaisin ja poimi kapulan, juoksi luokseni, mutta pudotti kapulan metriä ennen minua ja jäi ihmettelemään. Mitähän tässä nyt on tapahtunut? Ennen oli tosi varma liike mälväystä lukuunottamatta.

Mutta epäonnistumisten ohella myös onnistumisia koettiin. :) Paikallaolosta selvittiin, VAIKKA Nelda nousi istumaan heti lähdettyäni (en ehtinyt edes näkösuojaan), mutta meni maahan n. 30 sek ennen ajan päättymistä. Nelda ilmeisesti ahdistuu näkösuojaan lähtemisestäni niin paljon, ettei haluaisi jäädä sinne. : / Eilen, kun treenasin paikallaoloa näkösuojassa Ojangossa, kaikki meni kyllä tosi hyvin. Saatiinpa tuosta 6 pojoa. :) Tänään Nelda myös stoppasi ensimmäistä kertaa luoksarissa ja saatiin siitä hienosti 8! Otti muutaman askeleen käskyn jälkeen, mutta muuten oli tosi hieno! Täytyypä myös kehua Neldaa siitä, että Nelda teki niin hienoa "kisamaista" seuraamista kehän ulkopuolella, että neidin kanssa oli ilo työskennellä. Kehässä seuraaminen toki lässähti, mutta alkoi minusta tavallista paremmin. :)

Hitsit jos oltaisiin saatu edes vitoset noista normaalisti varmoista liikkeistä, jotka tänään tosin nollattiin, niin oltaisiin saatu se AVO1. :D Tämä on toki jossittelua, mutta se tuntuu koko ajan olevan ihan hyppysissä, mutta sitten onnistutaan kadottamaan se taas. Tänään tosin kaukopalkka veti Neldaa aivan liikaa puoleensa ja neiti piippasi ihan koko ajan ja mä jouduin kovasti tekemään töitä, että sain sen pysymään kehässä. Laitetaan nyt kaukopalkka jäähylle, sillä Nelda ei selvästi pystynyt luopumaan siitä tänään ja se haittasi huomattavasti suoritustamme.

Hirveä rivi meillä näitä AVO3 jo on, mutta kuitenkin tuntuu, että päästiin tänään askel eteenpäin. Sain Neldan tekemään joitakin juttuja, jotka ovat viime kokeissa epäonnistuneet ja ylipäätään Nelda oli ehkä aavistuksen verran paremmalla mielialalla kuin aikaisemmin. Kyllä me tästä ahdistusjännityshermotriekaleina-jutusta päästään vielä. Nelda oli kuitenkin reippaasti AVO-luokan nuorin osallistuja eli jos jaksetaan pitää tällainen tsemppi yllä, me ehditään vielä vaikka mihin edetä. :)


Ei kommentteja: