15.11.2011

Kohtalon hetki on käsillä...

...näin dramaattisesti sanottuna. :D Mailitse tuli siis kisakirje liittyen ensi sunnuntaina olevaan viralliseen tokokokeeseen. Koe starttaa kello 10 ja ollaan Neldan kanssa vuoronumerolla 3. Tosi hyvä juttu, että päästiin noin alkuun, sillä luulisi, ettei hallin tekonurmipohjalle ole vielä tuossa vaiheessa ehtinyt kauheasti tuoreita hajuja ilmestyä. 

Tosi hyvin alkaa kyllä meidän kisaura varmasti, kun mun sydän alkoi hakata tuhatta ja sataa jo pelkästään siitä, kun luin tuon kisakirjeen. Puuh, pitäisi varmaan jostain saada rauhoittavia, että koe menisi hyvin. :D Mä olen ihan superkova jännittäjä ja noissa epävirallisissakin on jännittänyt jo ihan hirveästi. Nyt pitää vaan olla sen verran malttia, ettei ala liikaa ja ihan sekopäisenä jauhamaan noita tokoliikkeitä Neldan kanssa... Pohjatyö on jo tehty, emmä enää mitään maailmaa mullistavaa ehdi opettamaan tässä vaiheessa.

Jos kenelläkään on antaa vinkkejä kisajännitykseen, otan niitä mielelläni vastaan. :(

Ja P.S. Oon varmaan maailman surkein kouluttaja, kun en osaa opettaa Neldaa hyppäämään suoraan hyppyesteen taakse. Estehyppy on siis meillä edelleen supervino kuukausien treenistä huolimatta...

Ei kommentteja: