11.11.2011

Agi-fail-lity

Mulla oli tarkoitus laittaa tähän tekstiin monta hiaaanoa agilityvideota tämänpäiväisistä agitreeneistä, mutta ei kun ei. Ladattuani videot tietokoneelle, onnistuin jotenkin deletoimaan kansion, jossa kaikki videot ja kuvat olivat ja automaattisesti tyhjentyvä roskakori heivasi kaiken bittiavaruuteen sen siliän tien. Harmittaa vietävästi, kansiossa olisi ollut tokokuviakin, jotka ovat suht harvinaisia...

No, en kuitenkaan tiedä, olisivatko agivideot olleet kamalan vakuuttavia, kun pari viime treeniä ovat menneet ihan penkin alle. :D Neldasta on tullut räksyttävä hurlumheikoira, joka kieltäytyy esteitä ja kiertää niitä. Välillä meinaa ihan epätoivoa pukata, kun hommat eivät millään suju, mutta munhan vika se on, ku en ossoo! Tokossa sentään saan joitakin onnistumisen kokemuksia, mutta agissa ne tuntuu jäävän kokonaan... Tai sitten keskityn liikaa virheisiin ja vaadin koiralta liikaa, sillä kyllä mä oikeasti muistan, että tälläkin penkin alle menneellä treenikerralla Nelda teki pari juttua tosi hienosti ja olin neidistä ylpeä. :) "Tositilanteessa" pakka vaan jotenkin hajoilee, eikä hommat suju. Taitaa tosin olla niin, että allekirjoittanut romahtaa, vaikka koira osaisi. :D Tavattoman iloinen olen kuitenkin siitä, ettei Nelda pelkää mitään kontaktiesteitä, vaikka tuppaa helposti juoksemaan esim. A:n kontaktialueen läpi. Kepitkin alkavat meillä joten kuten sujua, vaikka niiden ollessa osa rataa, ei kaikki menekään ihan putkeen. Meillä on ilmeisesti Bobolaisenkin kanssa mahdollisuus jatkaa jatkokurssille saman treeniryhmän kanssa, jos innostusta löytyy. Meinataan kyllä näin tehdä, jos ei mene tokon päälle.

Sunnuntaina on edessä jälleen harkkatoko Espoon koirakeskuksessa. Lievästi sanoen kauhistuttaa, sillä en ole ehtinyt työkiireiden takia juurikaan treenaamaan... Pitää ehkä tänä iltana yrittää vielä mennä lähikentällä jotain koklaamaan. Seuraamisessa edistäminen on edelleen järkyttävää ja hyppy on vino, muuten asiat on suht mallillaan. :) Kuhan saadaan nyt vielä se varmuus, että liikkeet onnistuvat sen 80-90% yrityksistä.Tällä viikolla hyppyestekin tuli postitse ja se on kyllä osoittautunut tosi hyväksi! Helppo koota ja purkaa + on suht kevyt. :) Menee myös pieneen tilaan!

Ei kommentteja: