26.11.2011

ALO1 part. 2!

Kisattiin Neldan kanssa tokon ALO-luokassa tänään Porvoossa. Meni kerta kaikkiaan paljon huonommin kuin viimeksi, vaikka pisteitä saatiin muutama enemmän kuin ekalla kerralla... Nelda kurkisteli koko ajan kehän laidalle (mahdollisesti siskoani?), eikä työskennellyt lainkaan innokkaasti, vaan hitaasti ja haluttomasti. Mahdollisuuksia, miksi näin kävi on mielestäni kolme: 1) Palkkaamattomuus haittasi Neldaa enemmän tällä kertaa kuin viimeksi, 2) Mä jännitin niin paljon, että Nelda rauhoitteli mua tai ei ymmärtänyt, mitä haluan siltä, kun mulle tulee jännätessä kaikenlaisia maneereja ja 3) En osaa kouluttaa. D: Tietenkin nää sisähallit voi sinällään olla hankalampia paikkoja koiralle, kun ei olla noilla matollisilla juuri treenattu. Onneksi huominen koe on parkkihallissa, jossa on toivottavasti enemmän ulkoilmaa muistuttavat olosuhteet...

Hannele Pörsti arvosteli näin:

Luoksepäästävyys 10: Nelda oli selvästi varautuneempi kuin viime kerralla, mutta ei onneksi liikkunut.

Paikalla makaaminen 10: Pysyihän se, mutta vilkuili KOKO AJAN viereistä koiraa. Ihan varmasti, jos Neldan ja viereisen koiran katseet olisi kohdannut, niin olisi Nelda lähtenyt paikalta. Huoh.

Seuraaminen kytkettynä 8: KAMALAA, en jaksaisi edes kommentoida tähän mitään... Alkoi ihan hyvin, mutta sitten oltiin, että "v*tut" ja haahuiltiin, ei tehty perusasentoja, haisteltiin yms. yms.

Seuraaminen taluttimetta 7½: Sama kuin kyllä, mutta pahempi.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7: Revin hiukseni tämän kanssa. Nyt jäätiin seisomaan! Tokalla käskyllä maahan, onneksi huomasin korjata.

Luoksetulo 10: Bravuuri. Ei muuta ongelmaa kuin Neldan jatkuva tuijottelu kehän laidalle. Paha sanoa, oliko silloin messissä vai.
 
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9: Jäihän se seisomaan, muttei niin jämäkästi kuin ekalla kerralla, kun olisi pitänyt mennä maahan. :P

Estehyppy 9: En tiedä, mistä piste lähti. Ehkä Nelda oli vähän veltto ja sivulle istuminen oli hidas.

Kokonaisvaikutus 8: Ihme, että saatiin edes näin hyvä. Kamala kokemus, toivottavasti huomenna sujuisi paremmin. : / Harmitti vietävästi tämän kokeen jälkeen, kun omat tavoitteet eivät toteutuneet.

Pisteitä yhteensä 174/200 --> ALO1

Tietenkin Nelda sai suorituksensa jälkeen paljon kehuja ja leikkiä. :) Jopa kokonainen pieni kissanruokapurkki maistui Neldalle isompana palkkiona kehän jälkeen. Koiranhan vika se ei ole, jos homma ei skulaa. Mua vaan harmittaa, että treeneissä toimii ilman palkkaakin hyvin, mutta kokeessa epäonnistuu. : /

Videota :)

1 kommentti:

Nova kirjoitti...

Kiva nähdä videota teistä. :) Ite muistan Neldan vain pienenä rääpäleenä, kun oli vasta tullut teille. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!