20.11.2011

Haaveista totta: ALO1!

Kisattiin tänään Janakkalassa ensimmäisessä virallisessa tokokokeessa koskaan. Vaikka Nelda vaikutti alussa todella keskittymiskyvyttömältä haistellessaan maata ja haukkuessaan muille koirille, meni itse koesuoritus kuitenkin tosi hyvin! Nollattiin yksi liike, mutta kaikki muut menivätkin oikein kauniisti. :)

Tuomari Harri Laisi arvosteli seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10: Tosi nätisti napotti, vaikka levottomuutta olikin ilmassa. :)

Paikalla makaaminen 10: Hieno! Kaikki koirat pysyivät rivissä todella nätisti, joten mulla ei ollut syytä huoleen. Nelda menee hienosti ensimmäisellä käskyllä maahan ja nousee myös sivulle aina ensimmäisellä. Ennakointia ei ole nyt onneksi ollut.

Seuraaminen kytkettynä 9: Hyvä kontakti, mutta vähän haahuilua ja ongelmaa perusasennossa oli. Ei mitään kriittistä.

Seuraaminen taluttimetta 8: "Mää en enää jaksa seuraa, ku ei tuu namuuuuu! T: Nelda" Pitää treenata palkattomuutta tai alkaa haahuilu ja ei mennä istumaan perusasentoon. :)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10: Nappisuoritus. :)

Luoksetulo 10: Ei valittamista!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0: Noh, tässä mentiinkin maahan. :D Musta tuntuu, että vuorotellen vahvistan liikaa joko seisomista tai maahanmenoa, pitäisi löytää tasapaino...
 
Estehyppy 10: Vinohan se on, mutta stoppasi hienosti käskystä toiselle puolelle eikä liikkunut!

Kokonaisvaikutus 9: "Erittäin kaunista työskentelyä! Harmi, että yksi liike meni nollille."

Pistein 169/200 Nelda sai ensimmäisen ALO1-tuloksensa! :) Ensi viikolla kisataan Porvoossa ja Tuuloksessa, toivottavasti Neldalla ja mulla riittää kisakestävyyttä. Nyt ei treenata hulluna, vaan yritetään rentoutua ennen seuraavaa koitosta.

Ei kommentteja: