2.11.2010

Kaikkea sitä... ja näyttelykurssi siinä sivussa

Aika pikainen päivitys tähän väliin. Jouduttiin eilen menemään Neldan kanssa eläinlääkärille, kun iltapäivällä tyttöön iski ihan älytön apatia. Nelda kulki pää riippuen pitkin seiniä eikä innostunut mistään. Edes herkkua Nelda ei meinannut haluta syödä loppuun, vaan jätti sen välillä kesken. Tätähän meidän biojätekomposti ei koskaan tee, kaikki kelpaa. 

Olin todella huolissani Neldasta ja eläinlääkärillä sitten lapsi tutkittiin läpikotaisin. Ainoa löydös, jonka tohtori teki, oli kohonnut ruumiinlämpö (39,5 astetta) eikä sekään ollut hälyttävän korkea. Pyysin vielä, että Nelda ultrattaisiin kohdun osalta, sillä pelkäsin neidillä olevan kohtutulehdus... Mitään ei kuitenkaan onneksi löytynyt ja eläinlääkärin mukaan seurantalinja riitti. 

Tänä aamuna Neldalla ei enää ollutkaan edes lämpöä, mutta sheivatut vatsakarvat v*tuttivat tyttöstä. :D Liikkumisesta ei meinannut tulla mitään, vaan Nelda istui koko ajan ja kulki lyhyen matkan kerrallaan. Kyllä shelttiläisen maailma joskus järkkyy pienestä, kuten karvojen ajelusta, sanoi klinikkaeläintenhoitajakin, kun oltiin kotiin lähdössä ja Nelda oli tyytymätön. Kyllähän tuon sinällään ymmärtää, kun nyt käy tuuli ikävästi vatsaan ja ultraamiseen käytetty geeli varmaan kutittaa, vaikka kotona suihkuteltiinkin.

Pääasia, että kaikki on kuitenkin hyvin nyt. Olimme tänään myös sitten näyttelykurssilla, kun Neldan vointi oli hyvä. Liikkeitämme kehuttiin ja Neldan seisominen oli myös kuulemma erinomaista, pitkän harjoittelun tulokset alkavat näkyä. Koiria myös kopeloitiin tällä kertaa ja meidän osaltamme se meni erittäin huonosti, mikä on harmi. :( Nelda varmaan otti itseensä siellä eläinlääkärillä, kun tyttö jouduttiin aika kovakouraisesti kääntämään selälleen karvanajelua ja UÄ:tä varten.

Ei tästä tullutkaan sitten lyhyt ja pikainen, vaan kunnon wall of text. :P

Ei kommentteja: