6.11.2010

The Great Babu

Tänään osallistuimme Hollolassa pidettävään mätsäriin ja meillä meni oikein kivasti. :) Nelda joutui osallistumaan pieniin aikuisiin, sillä ko. mätsärissä pentujen yläikäraja oli 9 kk. Neldahan täytti juuri pari päivää sitten 10 kuukautta eli jouduttiin sitten tosiaan hieman kovempaan seuraan esiintymään.

Tuomari oli hyvin tarkka ja tutki koirat + niiden liikkeet huolella monesta kulmasta. Neldalainen jännitti kovasti kopelointia ja pöydällä seisomista eli eläinlääkärireissulta saatiin varmaan sitten tuo yht'äkkinen pöytäkammo. :( No, ei kun lisää vaan treeniä ja tosiaan tämänpäiväisen perusteella eivät kaikki tuomarit ole niin tiukkia sen suhteen, jos koira jännittää.

Tuloksena siis tältä päivältä pienten aikuisten punaisten 4. :) Kaiken kaikkiaan pieniä aikuisia oli 23 ja punaisia 12, Nelda pärjäsi siis tosi hyvin. :D Aikuisilla koirilla voi kuitenkin olla vuosien näyttelykokemus takana, joten olin ihan otettu, että Nelda pärjäsi tässä porukassa näin mukavasti. Suoritus ei ollut kyllä mielestäni paras, joskaan ei mikään huonokaan. Mätsäri pidettiin parkkihallissa, joten se loi omat haasteensa päivälle. Vaikka äänet kovasti kaukuivatkin ympärillä, jaksoi Nelda kuitenkin välillä esiintyä korvat tarkkaavaisina eteenpäin suunnattuna. Tuomarin sanat kyllä lämmittivät kovasti mieltäni: "Näin nuori koira, jolla on vielä vaikka miten hieno ura edessä." Tuota sitten muistelen, kun meinaa epätoivo kalvaa mieltä liikaa.


Pro-tyttönen. <3 Harmi, että tuon ruokasäkin nappulat ovat niin isoja, etten voi meiän tytöille antaa, kun pelkään superahmattien tukehtuvan niihin. :(

Niin, ja sen verran vielä, että osallistumme Neldan kanssa ensi perjantaista alkaen toko1-kurssille. :D Haaveena, ehkä hieman epärealistisena sellaisena, miulla olisi  suorittaa tuon kanssa TK1-tunnus, mutta ainakin toistaiseksi heikolta näyttää... No, onhan tässä aikaa. :)


Loppuun mahtava (ja ylpeä) nokkaeläin Bobo.

Ei kommentteja: