16.11.2010

It's a miracle!

Pikapäivitys. :) Loistavat näyttelytreenit tänään kera Neldan! Tyttönen pelitti hienosti ja ainoastaan omistaja sai noottia liian nopeasta juoksuvauhdista. Meillä oli nyt eri ohjaaja kuin aikasemmilla kerroilla ja hän suositteli minulle nopeaa kävelyä Neldan kanssa, sillä jos juoksen, joutuu Nelda ravaamaan liian lujaa eikä tuomari ehdi katsomaan liikkeitä.

Seisominen meni Babulaiselta jälleen tosi hyvin, ei mitään kummempaa siinä. Pelkäsin, että Nelda ei osaa enää seistä kunnolla, sillä olemme treenailleet tokojuttuja nyt enemmän ja Nelda hölmöläinen (vai omistaja hölmöläinen, kun ei osaa kouluttaa :D) tarjoaa mm. maahanmenoa nykyään kaikkeen. No, hyvin tyttö jaksoi tosiaan seistä eikä pahastunut, vaikka jalkoja asettelin. Nelda EI myöskään VÄISTÄNYT (hallelujah!) ohjaajaamme, kun hän tuli kopeloimaan ja katsomaan hampaita. Kyllä Nelda hieman nojasi minua vasten, mutta esim. viimeksi näyttelytreenit menivät tuon osalta paljon huonommin.

Ehkäpä tämä tosiaan tästä siis, jes jes. :) Joku voisi kanssa potkaista mua vähän persuksille, että treenaisin noita tokojuttuja ahkerammin!

Lisätään tähän loppuun kevennyksesti Tarasta "passikuva", kun kamera on edelleen poissa. Neiti on tässä about samanikäinen kuin Neldalainen nyt on. Tara siis tuossa kuvassa 1v 2kk, voi, kun sekin on ollut niin nuori joskus. <3 Joku päivä pitää tännekin laittaa Taran vauvakuvia.
 
Sitten vähän tuoreempaa tältä keväältä. Tara pieni karvajalka, hapsuvarvas, mammanmussukka. <3 Eläisitpä ikuisesti. :(Ei kommentteja: