17.3.2012

THE päivämäärä

Se on nyt asetettu. Jos emme Neldan kanssa pääse osallistumaan Etelä-Suomen Sheltit ry:n järjestämään paimennuspäivään Somerolla, osallistumme avoimen-luokan tokokokeeseen (olettaen, että mahdumme sinnekään mukaan) 26. toukokuuta. Hintsun verran ahdistaa ajatus AVO-luokan kokeesta, mutta toisaalta olen saanut taas kamalan treenikuumeen päälle. Nelda ei pistä lainkaan pahakseen, sillä neiti on aina valmiina uusiin koetuksiin kuin pieni partiolainen. :D Edessä on siis tiukat pari kuukautta homman kasaan parsimista ja hiomista niin maan p*rkeleesti. Saas nähdä kuis meidän käy. :)

Laitoin myös Neldan kanssa menemään erään agilityseuran jäsenkatselmukseen ilmoittautumisen. Olisi ihan huippua, jos päästäisiin johonkin seuraan treenaamaan, kun Etelä-Suomen Sheltit ei varmaan ikuisuukseen noita ryhmiä järjestä tai ainakin haluavat uusia tyyppejä messiin. Kohtahan Ojangossakin on kenttä taas käytössä, että omatoimista säätöä päästään tekemään. :) Mietitään myös josko uskallettaisiin osallistua Tehis tai Ojanko Cuppiin (mölleihin tietty) tuossa keväällä, mutta voi olla, että jänistetään. Tai jos ei jänistetä, voi olla, ettei aika riitä. En usko, että työnantajani arvostaa, että mulla on aina miljoona työvuorotoivetta. x)

Nyt on jotenkin ihan bipolaarinen olo, kun tällä hetkellä on hirrrvee into päällä, vaikka vasta äsken oli hirveät motivaatio-ongelmat. Uh oh.

Loppuun vielä noudon harjoittelua kokonaisuutena tältä päivältä.Sain myös illan tokotreeneistä hyvän vinkin treenikaverilta tuohon kapulan pureksimiseen... eli kokeillaan nyt treenailla vähän isommalla kapulalla (koko x 2 Neldan normikapulaan verrattuna). Heti väheni pureminen/loppui lähes kokonaan. Vähän oli yritystä, mutta ison kapulan kannatteleminen oli selvästi hankalampaa, jos yritti suuta aukoa. ;)


 

Ei kommentteja: