8.10.2011

Tokoa ja agia ja agia ja tokoa

Tulevat perjantait tulevat olemaan mulla ja Neldalla vauhdikkaita päiviä, kun ensin on tosiaan agility klo. 18-19 Tikkurilassa ja sitten toko klo. 21-22 Malminkartanolla. Saatiin kuitenkin yllättävän hyvin tämä eka harrastusperjantai kulumaan, vaikka aikaa tuossa treenien välissä onkin muutama tunti. Maiju tuli nimittäin seuraksemme agitreenejä katsomaan ja mentiin sitten Malminkartanoon lenkille ennen tokon alkua. Sää ei ollut armollinen, mutta onneksi koirilla oli hauskaa sateesta huolimatta. Nelda ja Lux peuhasivat ihan urakalla. :)

Agilityssä ollaan siis alkeisjatkoryhmässä ja se tuntuu meille juuri sopivalta tasoltaan! Pelkäsin, että ei osata siellä mitään, kun ei olla käyty ohjattua alkeiskurssia, mutta onneksi huoleni osoittautui turhaksi. Nelda meni tosi hyvin ja nyt sain taas uskoa siihen, että ehkä me agissäkin päästään kisaamaan, ainakin mölleihin. :) Nelda oli tosi nopea ja tarkka, mutta mulle ohjauskuviot ja -tyylit tuottavat päänvaivaa. Neldaa varmaan ärsyttää, kun meitsi on tällainen hidas höntti. :D Aloittelijoiden mokia meillä siis luonnollisesti kävi, mutta ei lannistuta laisinkaan. Treenailtiin agissa mm. valsseja, putki-aita-putki-aita-ympyrää, puomin kontaktia ja keppejä. :) Nelda pääsi yllättävän nopeasti keppienkin juonesta kiinni, ihan hämmästyin. Odotan innolla ensi viikkoa!

Tokossa oltiin nyt toista kertaa ja olin tähän kertaan paaaaljon tyytyväisempi. Nelda tuntui enemmän omalta itseltään; ei hidastellut ja velttoillut niin kuin viimeksi. Tokossa harjoiteltiin mm. luoksepäästävyyttä, paikallaoloa (2min), noutamisen alkeita, perusasentoa yms. Mieleeni ei tule juuri mitään huonoa sanottavaa Bobolaisen suorituksesta, musta meillä meni tosi hyvin. Noutoa vaan pitäisi jaksaa enemmän opettaa, vielä Nelda ei oikein ymmärrä mitään siitä. Seuraamistakin vähän otettiin ja mä haluaisin sen edelleen kiinteämmäksi... Mutta ei kun lisää treeniä. :)

Laitan vielä loppuun ulkoilukuvia. Kaverini Marika oli poikaystävänsä Mikon ja sammarinpentu Tiuhtin kanssa lenkillä Tullisaaressa minun, Taran ja Neldan kanssa viime viikonloppuna. Marikan Mikko on aivan mahtava valokuvaaja hän napsikin sitten oikein onnistuneita otoksia koirista. :) Kaikki allaolevat kuvat siis (c) Mikko Riikonen.

Ensin Taralaisia (klikkaamalla isommaksi). 
Sitten Neldaset ja Tiuhtilainenkin vilahtaa. :)
Ei kommentteja: