10.10.2011

Luukasat esillä

Kävin tänään Bobolaisen kanssa tutkituttamassa neidin lonkat ja kyynärpäät Mevetissä, kuvaajana Per Axelsson.  Heti lonkkakuvat nähtyään Axelson tuumasi, että A:t ovat, mutta en vielä viitsi innostua, kun Kennelliitolla saattaa olla asiaan aivan eri näkemys. Kuitenkin terveethän nuo ovat, mikä on pääasia. Kyynäristä Axelsson myös oli sitä mieltä, että terveet ovat. Mahtavaa! Agilityä voidaan siis jatkaa hyvin mielin. :)

Täytyy kyllä myöntää, että Axelson oli aika näppärä tohtori, kun sai infusoitua Neldan suoneen rauhoittavan lääkkeen, vaikka tyttö oli mun sylissä ja yritti vielä vänkeröidä siinä. :D Kuitenkin kun miettii, miten pienet perifeeriset laskimot shelttillä on, ei toimenpide todella ollut mikään helppo. Nelda on kyllä niin säälittävä, kun neiti on rauhoitettuna, että ihan pahaa tekee. Onneksi Bobo sai kuitenkin herätyspiikin, joten ei mennyt koko ilta lääkepöllyssä.
 
Itse kuvaustilanteesta vielä sen verran, että oli aika hurjannäköistä näin koiran omaisena (:D) nähdä, miten kovasti koiraa joudutaan siinä venyttämään, jotta kuvista saadaan teknisesti hyvät. Kyynärkuvauksessa Neldan kyynärpäät taivutettiin ihan ääriasentoon, melkein luulin, että lähtee irti koko raaja. Lonkkiakin kuvatessa Axelson veti Neldan jalkoja alaspäin ja mä jouduin vetämään Neldaa kyynäristä ylöspäin. Onneksi koira oli sedatoituna, olisi muuten ollut aika haastavaa.

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

Tykkään!