27.10.2011

Se mieliala, se mieliala...

Otettiin Neldan kanssa spontaanisti kisamainen tokotreeni tuossa lähikentällä. Yritin lähinnä tuolla treenillä kiinnittää huomiota omiin maneereihini, mutta en sitten tiedä, onnistuinko yhtään siinä. :D Ainakin nyt tuli pienen tauon jälkeen kuvattua treeniä (kiitos Toni <3), mikä auttaa ongelmakohtien spottaamisessa.

Treeni meni yllättävän kivasti, vaikka otetaan äärettömän harvoin tällasia tylsiä palkattomia treenejä. Ainoa asia, johon olisin voinut enemmän kiinnittää huomiota, oli Neldan mieliala, sillä tyttösellä oli niin hypervaihde päällä, ettei oo tosikaan. :D Nelda ei yleensä vingu tai haukahtele ikinä treeneissä, mutta kuvaamista edeltänyt Taran kanssa riehuminen ja pallon jahtaaminen ei tehnyt keskittymiselle hyvää. Lisäksi Höbötintti ihmetteli koko ajan Tonia ja "karkasi" kehästä pari kertaa Taran luokse eli kisoissa olisi ilmeisesti hylätty. :D

Kuten videostakin näkyy, Nelda edistää aivan järkyttävästi ja kontakti hajoilee. Loppua kohden kontakti onneksi paranee, sillä Nelda alkaa hiljalleen rauhoittumaan ja tajuamaan, että mikäs tän homman nimi olikaan. Tuon seuraamispaikan kanssa meidän on kyllä ehdottomasti tehtävä työtä, mutta mun mielestä Neldan työskentely on muuten tosi kivannäköistä, sellaista iloista ja toimeliasta. :) Tara aikanaan vihasi seuraamista, kun olin sen rouvan kanssa onnistunut tekemään tylsäksi ja inhottavaksi pakkopullaksi, mutta Neldan kanssa asia on onneksi päinvastoin. Tyttö tarjoaa kontaktia tosi paljon ihan tavallisella lenkilläkin, mutta huomio kiinnittyy herkästi sitten muualle. Oon ajatellut, että tän seuraamisen kanssa tullaan varmaan aina taistelemaan, mutta eiköhän me vuosien saatossa saada se parempaan kondikseen. :D Viime päivinä ollaan takapalkkaa kokeiltu, mutta en ole vielä varma sen toiminnasta. Katsellaan.

Estehyppy oli kanssa ihan järkyttävän vino, mutta se ei näy tästä kuvakulmasta. Sen kanssa ollaan työskennelty melko intensiivisesti reilu kuukausi nyt, mutta pysyy edelleen vinona. Noh, josko sekin saadaan joskus paremmaksi. :)

Muihin liikkeisiin oon aika tyytyväinen tässä vaiheessa. Hyvä Böbö. <3Ei kommentteja: