26.8.2011

Pikakiukuttelut

Pikakiukuttelut tähän, kun ei koirallekaan voi suuttua. D: Eli ärrinmurrin, kun otin Neldan kanssa luoksetuloa, niin neiti karkasi perääni... ei yksi, vaan KAKSI kertaa... Lähti hiipimään just silleen, että "en oo varma saisko, mut tuun silti" -meiningillä. Ja vielä kerran kun otettiin luoksetulo ja käännyin 20m päässä koiraa päin, oli Nelda mennyt maahan makaamaan, voi huoh. 

Miksi yleensä varma liike on nyt noin epävarma? Tein luoksetulon yhteensä 6 krt ja 50% siis epäonnistui. :D Onnistuneita luoksetuloja (tai siis lähinnä jättöjä) oli vain kolme... Nätisti ja nopeasti tuo luokse tulee, mutta nämä jätöt nyt aiheuttavat päänvaivaa. Otin jättömatkaa myös lyhyemmällä matkalla, mutta se ei auttanut tuohon karkaamiseen. Noh, otetaan sata askelta taaksepäin ja mietitään.

Harmittaa, kun lauantaina olisi mölli-ALO edessä. :(


Ettei olis pelkkää tekstiä, laitetaan Neldan estehyppytreeniä kotosalla. Eka otettiin välimatkaa 1m ja sitten n. 1,5m. Pysähtyi mun mielestä ihan kivasti, kun ollaan sitä nyt treenattu. :) Vielä kun ulkosallakin toimis noin! (Ei kannata välittää romuista taustalla, menossa Pelastusarmeijan kirppikselle. :D)


1 kommentti:

marjo kirjoitti...

Mikä ihmeen laatikko sinulla toimittaa hyppyesteen virkaa? :D Olen yrittänyt kehitellä sisälle (tai uloskin) jotain tokohyppyä vastaavaa, mutten ole siinä vielä onnistunut.. Kiva blogi ja nättejä koiria! (ekaa kertaa eksyin :))