10.8.2011

Mätsäriä ja muuta

Oltiin tänään Neldalaisen kanssa kehässä pyörähtämässä mätsärin muodossa. :) Munkkiniemen Koneen kentällä pidettiin. En ole koskaan aikaisemmin ollut tuolla Munkkiniemessä päin, mutta ihastuin kyllä paikkaan ikihyviksi, tosi kivanoloista seutua! Tulee ihan nämä omat kotikonnut mieleen. :D Sijainti on ehkä hieman syrjässä (Itä-Helsingissä tulee paljon hengattua, joten siihen nähden), mutta (tulevan) työpaikan kannalta taas just jees... Varmaan huomaa, että olen oman kodin ostamista alkanut hiljalleen miettimään... x)

Ja asiaan. Neldan kanssa meni oikein mukavasti, olin tyttöni suoritukseen todella tyytyväinen. Saatiin parikilpailussa punainen nauha, mutta loppukehässä ei sijoituttu, pöh. :D Nelda vähän jännäsi pöydällä ja liikkeistä oli aavistuksen verran pomppimisen makua hetkellisesti, joten noista tuomari varmaan rokotti. :) Onneksi kuitenkin yksi sheltti pääsi punaisista finaaliin, joten shelttien lippua pidettiin kyllä korkealla. :D Sinällään siis ihan positiivisin mielin olen nyt sunnuntaina menossa tuonne Helsingin ryhmikseen, mutta tuo pöytä on kyllä aina pahaa. Ehkä me ei pöytäkopeloimiskammosta koskaan päästä eroon, mutta uskon sen sujuvan jatkossa ihan ok. 

Tehtiin myös Nabulaisen kanssa tokojuttuja aika kovassa häiriössä, aivan loistavasti meni! Ei mahduttu tekemään esim. luoksetuloa ja paikallaoloa pitkältä matkalta, mutta kyllä siinä oli väliä joku 8-10 metriä ja koiria pyöri ympärillä. Neldan suorituksista en löytänyt juurikaan amatöörisilmilläni virheitä, ehkä neiti tuppaa tulemaan aavistuksen verran liian eteen välillä tullessaan sivulle, mutta tuo on pilkunviilausta. Neidin seuraamiseen olin erityisen tyytyväinen, oikein kivat käännökset oli. :) Vauhdista seuraamista vaan pitäisi vielä treenata.


Laitetaas vielä vanhempi pönötyskuva, ettei ole pelkkää tekstiä. :) Harmi, ettei Bobolaisen turkki ole tällä hetkellä noin tuuhea kuin keskikesällä oli, kun neiti aloitti megakarvanlähdön sen jälkeen, kun pari päivää sitten pesin sen... Mennäänkin sitten kaljun koiralapsen kanssa näytelmiin. :D


1 kommentti:

Janita kirjoitti...

Moi!

Me taidettiin olla se finaaliin päässyt shelttikoirakko Koneen kentän mätsärissä. :) Hassua, löysin tänne ihan yllättäen shelttiblogeja selatessani. Teidän tokoilu näytti hienolta mätsärikentällä! Onnea myös hienosta arvostelusta Helsingin ryhmiksessä, me saatiin tyytyä EH:än, mutta en kyllä enempää odottanutkaan tolla Nanan kevyen kevyellä kesäturkilla ja keskeneräisyydellä. :)

t.Janita&Nana