31.7.2011

Sekalaista sepustusta

Puuh, taas ollaan vähän luistettu kirjoittamisesta, mutta koitetaas nyt taas heräillä täällä. :D 

Ensinnäkin Taran jalasta. Kipulääke- ja remmilenkkikuuri on nyt ollut ohitse jo varmaan viikon, parin ajan, eikä mitään ontumista ole enää ollut. :) Tämä on siis erävoitto meille, joten toivotaan, ettei enää jalan kanssa jouduttaisi koskaan taistelemaan. Kuurin viimeisimpinä päivinä oli todella raastavaa nähdä, miten Tara yritti leikittää Neldaa ja riehua remminnokassa, mutta rouvaa jouduttiin vaan estelemään... Tara on niin herkkis, että ottaa tuosta heti itseensä ja alkaa masennella, jos ei saa mennä mielensä mukaan. Onneksi tuosta ei enää tarvitse huolehtia, vaan rouva saa rallastella miten haluaa (jos haluaa :D)!

Hammasoperatsioone on tulossa Taatalle sitten jossain vaiheessa, mutta sen kanssa ei ole nyt kiire. Toki vähän mietityttää (näin sairaanhoitajana, tai ainakin melkein), voivatko ne pöpöt päästä verenkiertoon, kun hampaanjuuri on ehkä näkyvissä... Nyt vaan ei ole vielä aikaa lähteä Kirkkonummelle asti hampilääkäriin, mutta varmasti ennen syksyä palaan asiaan. Tara ei kuitenkaan kipuile suutaan mitenkään eikä siitä näytä mitään ongelmia olevan. Kovia juttuja narskutetaan entiseen malliin ja vanhat rajut puruleikit leluilla kelpaavat edelleen. :)

Neldan kanssa tokoillaan edelleen, ehkä aavistuksen verran laiskemmin ollaan nyt tässä tehty. Työt vie multa kovasti voimia ja väsyneenä en koiraa rupea treenaamaan. Turhaa siinä vaan hermostuisi. Agilityä ei olla nyt tehty ollenkaan, mutta eiköhän sitä tässä vielä ennen kunnon syyssateiden saapumista ehditä kokeilla jossain kohtaa. Ensi viikon jälkeen alkaa viikonmittainen kesälomani (8D) ja sille on jo ohjelmissa vaikka mitä koirien kanssa! Muunmuassa Bobolaisen kanssa näyttely. :)

Tänään oltiin Neldan kanssa aikeissa mennä mätsäriin, joka pidettiin Viikissä. No, ei sitten lopulta osallistuttukaan, kun oli mielestäni vähän huonosti järjestetty. En kyllä varmasti itse osaisi paremmin järjestää, mutta saanhan minä päättää, minne rahojani maksavana asiakkaana laitan. :) Toivon kuitenkin, että päästäisiin edes yhteen mätsiin vielä ennen elokuista näyttelyä.

Neldan kanssa myös suunnitelmissa kyynär- ja lonkkanivelkuvaukset. Lohjan shelttierkkarin jälkeen varaillaan sitten tohtorilta aikaa.

Ei kommentteja: