1.7.2011

Tokotokotoko

Tosiaan kun tähtäimessä olisi tuo harkkatoko nyt heinäkuussa, ollaan Neldan kanssa lisätty tokon treenaamista urakalla. Pitäisi treenata enemmän häiriön alla, koska vielä tuo on aika häiriöherkkä tapaus, kuten tänään nähtiin, kun olin läheisellä kentällä ottamassa lyhyttä treenin pätkää. :D Siihen tuli jotain lapsia pelaamaan jalkapalloa, mikä oli Neldalle pikkasen liikaa, mutta saatiin jotain tehtyä ihan ok kuitenkin. :)

Ensin otettiin seuraamista taluttimetta. Neldan vire oli oikein hyvä, mutta käännökset meillä on kuitenkin vielä superlöysät. :D Muutenkaan mitään supertiivistä seuraaminen ei ole, mutta treenataan treenataan... Pahoittelen allekirjoittaneen asua, mutta oli _kuuma_. B)

Seuraamista taluttimella otettiin myös, mutta se sujui huonosti. Siinä vaiheessa Neldan vire oli jo laskenut sen verran, ettei otettu enempää. Ilmeisesti kuumuus teki taas tehtävänsä. No, pidetään lyhyinä treenipätkät niin hyvä tulee. :)

Sitten vielä liikkeestä maahanmeno, tämä sujuu mielestäni ihan kivasti Neldalta, mutta ei ole vielä 100% suoritusvarma kyllä. (Lopussa pieni pätkä ihme säätöä, ei kannata välittää. :D)

Ei kommentteja: