14.9.2010

Lauantaina se on menoa sitten... mutta tänään agilityn alkeita

Tuli sellainen muutos suunnitelmiin, että osallistummekin Neldan kanssa Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa pidettävään mätsäriin ensi lauantaina. :D Ennakkoilmoittauduttiin jo, ja maksutkin on maksettu, niin ei voi enää alkaa tässä vaiheessa jänistämään.

Tänään sitten oltiin tosiaan Maijun + shelttien Ledi ja Java kanssa Ojangossa treenaamassa hitusen agilityä ja lenkkeilemässä. Sää oli karmea, vettä vaan satoi ja satoi, muttei se menoa näyttänyt haittaavan. Tara olisi kyllä tuossa vaiheessa ollut ihan depiksessä sään takia, mutta Neldassa onneksi riitti virtaa.

Lähdimme tosiaan Neldan kanssa kohti Ojankoa hieman klo 13 jälkeen ja meidän piti tavata Maiju 14:30... No, totesin kuitenkin, että kentän löytäminen tuolta pöpeliköstä on aika haastavaa ja saimmekin loppujen lopuksi etsiä Neldan kanssa TUNNIN Ojangon agilitykenttää. Maijun piti hakea meidät kaarallaan joltain ABC:ltä, ei oltas omin voimin sinne kyllä löydetty. No, sekoiluistani huolimatta Neldan vire ja mieli oli koko ajan korkealla, vaikka minua vähän stressaskin tuollainen sekoilu. Onneksi Maijulla oli kuitenkin kärsivällisyyttä neuvoa ja hakea meidät oikeaan osoitteeseen.

Itse kentällä teimme Neldan kanssa aika pitkälti erilaisia kontaktiharjoituksia, että neiti pysyisi hanskassani... lapsonen oli nimittäin koko ajan lähdössä Javan perään. Eihän tuosta toki voi kuin itseään syyttää, enemmän vaan kontaktitreeniä. :p Harjoittelimme kentällä myös miniminihyppyä ja suoraa putkea. Nelda oppi menemään putkeen aika kivasti eikä neidin kanssa minun tarvinnut ryömiä itse putkeen kuten Taran kanssa aikoinaan. :D Tästä on hyvä jatkaa, mutta läksyksi meidän on ehdottomasti treenattava kontaktia ja mennä vaikka kisakenttien laidalle heilumaan ja tekemään harjoituksia...

Tässä vähän tärähtäneitä kuvia tältä päivältä (itse agilitytreeneistä ei tullut otettua).

 Epämääräinen kasa shetlantilaisia. Javan ja Neldan leikeissä riitti vauhtia.Maiju oli niin kaaaamalan pelottava, että piti vähän tehdä tutustumisharjoituksia, ihan näyttelyitä ja muitakin harrastuksia ajatellen.Java ei ollut kauhean otettu Neldan saamasta huomiosta, ällö pentu. :DTöks.

Ei kommentteja: