18.9.2010

Mätsäriterveisiä

Oltiinpa tänään sitteen Neldan kanssa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa järjestettävässä match showssa. Molemmat meistä siis ensikertalaisia, eikä treeniä juurikaan ollut takana. :D Olin kuitenkin ylpeä Neldan käytöksestä, vaikka välillä meinasi neidillä karata mopo hanskasta, kun ympärillä oli niin paljon vieraita koiria ja ihmisiä. Jäi jotenkin sellanen fiilis, että sain Neldan edes jotenkin esiintymään, vaikkei kaikki todellakaan mennyt putkeen. :)

Harjoitellaan Babulaisen kanssa vähän ennen kehän alkua. Oltiin siis pikkupentujen luokassa.Pikkupentujen luokkaan osallistui eniten kilpailijoita. Siinä vaiheessa, kun muissa kehissä oltiin jo lopettelemassa, oli meillä vielä koko alkuarvostelu kesken. Paikalla oli tosiaan monta koirakkoa, mutta ilmeisesti huono sää vähän verotti osallistujia. Loppua kohden alkoikin sitten satamaan kunnolla ja Neldaa ärsytti. :)Saimme tosiaan Neldan kanssa sitten sinisen nauhan, emmekä loppujen lopuksi sijoittuneet. :) Paikalla oli tosi hyviä koiria, joten ei ihme, ettei me treenaamattomat ensikertalaiset oikein pärjätty. :D Hieno fiilis kuitenkin jäi ja olemme heti huomenna menossa uudestaan mätsäriin Kirkkonummelle!
Tuomari kopeloi pikkupennut pöydällä, mikä oli meille vähän yllätys, sillä emme olleet treenanneet sitä yhtään. Alussa Nelda kyllä esiintyi hienosti pöydällä, mutta sitten, kun tuomari tuli kunnolla tarkastelemaa tyttöstä, ei ollutkaan enää yhtään hauskaa. Täytyykin nyt sitten ruveta vahvistamaan tuota, ettei vieraita tarvitse väistää.

Ei kommentteja: