24.5.2011

Lenkillä punkkimetsässä :D

Olimme Maijun ja koirien kanssa lenkillä Viikin metsässä viime lauantaina. Viimeksi olin käynyt tuolla lenkillä, kun oli vielä talvi, joten maisema oli muuttunut siihen nähden aivan älyttömästi. Tuo Viikki vaikuttaa niin idylliseltä paikalta asustaa koirien kanssa, lenkkimaastot olivat ihan ässiä. :) Ainoa miinus näin kesällä (vai onko vielä kevät?) oli se, että punkkeja riitti... Niitä kiipeili koirissa ja löysimpä itsekin yhden punkin imemästä minua säärestä, hyi! Taralla ja Neldalla on onneksi nuo punkkimyrkyt, mutta eivät ne estäneet punkkeja silti tarttumasta koirien karvoihin. 

Lehmiäkin nähtiin ja etenkin Nelda ja Lux jaksoivat pällistellä niitä. Taisipa Babu sanoa jopa "BUH!", kun alkoi ärsyttämään. :D Muut koirat ottivat nautaeläimet aika coolisti. Oltiinkohan me reilut pari tuntia käppäilemässä, ainakin älyttömän väsyneitä Tara ja Nelda olivat lenkin jälkeen. Aurinkokin paistoi ihanasti, että meillä oli ihan täydellinen lenkkisää.


Nelda ja Lux löysivät heti yhteisen sävelen, kakaroita kun ovat vielä molemmat. :D Neldaa tosin jouduin välillä hieman toppuuttelemaan, kun neiti ei tuntunut tajuavan, että toinen on oikeesti niin sairaan mini vielä, ettei sitä voi piestä kuten Taraa. x) Lasta väsyttää. :)

 Nelda ja Neldan esiintulevat kulmakarvat. <3

Tara, metsien trinsessa.

"YAAAAAAAAAAAAWN!"

Nelda rankaisee Tara-muoria. :D


Ei kommentteja: