4.5.2011

Koomailua

Mikähän ihmeen kooma taas näyttää iskeneen, kun mikään ei huvita. D: Blogiakaan en ole nyt jaksanut päivitellä, mutta laitetaas nyt edes jotain tänne! 

Koiranaiset ovat siis toipuneet leikkauksesta aivan loistavasti. Olen 100% varma, että tein oikean päätöksen leikkauttaa molemmat, vaikka etenkin Neldan kohdalla asia mietitytti. Nyt vaan toivon, ettei sterkkaamisesta seuraa pidemmällä aikavälillä mitään tylsiä ongelmia kuten turkinlaadun muuttumista tai virtsankarkailua... Onneksi tohon pissajuttuun on olemassa kyllä lääkitys, jos niikseen tulee. Uskon parantaneeni koirieni elämänlaatua tällä päätöksellä. :)

Sitten lisää hyviä uutisia... Olimme Neldan kanssa 14.4. Kannelmäen Mustissa&Mirrissä Etelä-Suomen Sheltit ry:n järjestämässä joukkotarkastuksessa. Neldalta tsekattiin sydän, polvet ja silmät. Sydän kuunneltiin terveeksi, samoin polvet olivat. Muistaakseni oikeasta silmästä löydettiin YKSI pitkä ripsi, mistä syystä neidille langetettiin distichiasis-diagnoosi, höh. :) Eläinlääkäri jo innostui, että onko tämä ensimmäinen hänen tutkimansa sheltti, jolla ei ole noita ripsiä. No, ei mahda mitään. Onneksi tuo ei tule todennäköisesti koskaan haittaamaan Neldan elämää. KoiraNetistä voi katsella tuloksia, kun ne sinne joskus tulevat. Klik. 

Jotenkin ärsyttää taas oma saamattomuus. Ei olla kunnolla nyt treenattukaan vähään aikaan. Yritetään kyllä nyt tässä toukokuussa edes päästä yhteen mätsäriin ja tuonne Aptukseen, jos rahatilanne antaa myöten. Ensi viikon maanantaina ollaan menossa Maijun kanssa Ojankoon katselemaan. Nyt herätys, Tiina. :D

Ei kommentteja: