8.5.2011

Kaikille äideille!


Tara ja Nelda omistajineen toivottavat upeaa äitienpäivää kaikille äideille (myös omilleen :D)! Taran mamma Oona ei tosin taida enää olla keskuudessamme, mutta onneksi koirat eivät osaa murehtia tällaisista asioista. Neldalta pusut Pimu-äidilleen. :) (kuvaa klikkaamalla isommaksi)

Kohta lähdetään koirien kanssa viettämään äitienpäivää vanhempieni luokse. Pääsevät matkustamaan julkisilla pitkästä aikaa. :D Ilmeisesti tiistaina saan viimein oman auton (jee!), joten meidän reissaaminen helpottuu miljoonakertaisesti ja päästään enemmän tekemään juttuja. Enää ei olla riippuvaisia vanhempieni autoista, jes. :)

Maanantaina sitten Maijun kanssa aikaisin aamusta kokeilemaan agia Taran ja Neldan kanssa. Saas nähdä, onnistunko saamaan Neldan keskittymään mihinkään muuhun kuin muihin koiriin. Tara puolestaan rakastaa lajia, mutta frouvaa ei voi valitettavasti hypyttää akillesjänneleikkausten takia. Mutta Taran rakastamaa putkea ja pussia rouva voi tehdä mielin määrin. :) Heinäkuussa yritetään Bobon kanssa päästä I-HAHin riveihin... toivottavasti päästäisiin edes niihin karsintoihin. :D

Ilmoitin Neldan kanssa nyt kesäkuussa olevaan näyttelyyn Riihimäessä ja sinne todellakin mennään sitten. Saa nähdä, onko plikka kehittynyt mihinkään suuntaan.


Loppuun vielä extrana keväiset kerrostalokyylät + p*skaiset ikkunat. B)


Ei kommentteja: