15.9.2015

Viikko vauvaelämää takana

Fira on nyt ollut meillä viikon verran. Nopeasti nuo pennut kyllä kasvavat, kun tuntuu, että Firakin näyttää jo "paljon isommalta" koiralta sekä fyysisesti että henkisesti kuin meille tullessa oli. Tietenkin pieni uskaltaa nyt olla oma itsensä, kun on kunnolla kotiutunut, että oikea luonne pääsee näkymään. :)



Neiti täytti siis eilen kahdeksan viikkoa. Säkää on hankalahko mitata, mutta olin tässä vaiheessa saavinani lukeman 22cm. Painoa Firalle on kertynyt nyt 2,1kg eli se ei ole juurikaan viikossa noussut. Luovutusikäisenähän Fira painoi pikkasen reilut 2kg. Neldan kanssa aika samaa vauhtia kasvaa. :) Nelda oli aavistuksen verran pienempi samanikäisenä, mutta se nyt ei mitään tarkoita. 

Kävimme eilen Maijun ohjauksessa Ojangossa. Fira sai tutustua HSKH:n agilitykenttien ihmeelliseen maailmaan ja Nelda sai tehdä rataa pitkästä aikaa. Alussa Fira jännitti kovasti, mutta lopulta viipotettiin häntä pystyssä, ihana. :) Nelda nautti agilitystä täysin rinnoin, oli ihanaa katseltavaa. Hitsi, kun olisi vähän ketterämpi ohjaajana, kun tuli taas sellainen "entäs jos..." -fiilis. :D Timon kanssa Nelda meni kyllä erinomaisesti, joten pitäisi varmaan hänet rekrytä hommaan.

Firan "pentuputkeilua" videolla. :)



Ei kommentteja: