1.9.2015

Vielä viikko koiravauvan odotusta

Tasan viikko ja joitakin tunteja niin pieni ja sininen tyttömme muuttaa luoksemme. Tulee tosi onnellinen olo, kun miettii, millainen ilopilleri sieltä on tulossa. Kasvattajan mukaan meidän tyttö on tosi reipas ja rohkea, mutta hieman kova komentamaan. Tähän on Neldan kanssa onneksi jo totuttu, että ei pitäisi ongelma olla. Pienet olivat käyneet viime viikolla pentutarkastuksessa ja meidän tyttö oli terve, silmissä vain lievä CRD (joka saattaa peittyä, kun pigmenttiä tulee lisää, se nähdään sitten aikuisiän silmätarkissa).

Nyt uskaltaa lapsosesta jo kuvankin ehkä laittaa... Kuvassa neiti 3 viikkoa ja 4 päivää vanhana, kun olimme heitä katsomassa. :)
Huomaa, että samanlaisia juttuja meinaa stressata kuin Neldankin kanssa viisi vuotta sitten; minkä annamme nimeksi, tuleeko siitä valtava jättisheltti ym. Tällä kertaa otan kyllä rennommin ainakin kokoasioissa ja mietin, että katselisin säkää max. kerran kuussa. Neldankin kanssa tuli turhia paineita siitä, kun joka viikko mittasi, vaikka hyvänkokoinen koira siitäkin lopulta tuli. Ja sheltin aikuiskoko on muutenkin rakettitiedettä ja arpapeliä, tulee sellainen koira kuin on. Kunhan on terve ja kivanluontoinen, kuten meidän sininen tyttö vaikuttaisi olevan.

Loppuun Neldasta pari videota elokuulta. :) 

Olin ihan järkyttynyt, kun kesken palloleikkien Nelda suolesti lelunsa ihan totaalisesti. Yleensä neiti ei tuhoa mitään, mutta nyt loppui pallottelu lopullisesti... ainakin tuon pallon kanssa. Onneksi Peten Koiratarvike toi pian uuden ja kestävämmän lelun leikkeihin, nimittäin tämän frisbeen! Ihan paras heittolelu, kun tuo on todella kestävä ja toisaalta joustava, että voi taskuunkin taitella. :) Nelda on kyllä enemmän pallofani, mutta tuokin menee!Peten Koiratarvike toi Neldalle myös aktivointilelun. Ihan loistava ja vähän erilainen. :) Toki tuonkin Nelda oppi lopulta melko nopeasti, mutta se vähän onkin näiden aktivointilelujen ongelma.


Ei kommentteja: