19.6.2011

Omatoimista toilailua (tai ainakin melkein :D)
Kävästiin sitten tänään Neldan kanssa kahden kesken tuolla Ojangon agilitykentällä, kun kerrankin oli aikaa ja jaksamista. Nyt kun on tuo (rahasyöppö) autokin, pääsee sillä oikein mukavasti "pöpelikköön" treenaamaan. :) Sääkin oli mukavan puolipilvinen, joten ei ollut lainkaan kuuma, mutta aurinko silti välillä pilkisteli pilvien raoista.

Tosiaan oltiin nyt ensimmäistä kertaa ihan omatoimisesti tuolla Ojangossa. Yritin kovasti pitää mielessäni Maijun antamia hyviä vinkkejä treenaamiseen, mutta kyllä tuli huomattua, että oltiin me Bobon kanssa aika keltanokkia siellä. :D Onneksi muut treenaajat eivät ainakaan ihan kamalasti touhujamme ihmetelleet... Tehtiin loppujen lopuksi kuitenkin tooosi simppeleitä harjoituksia ja uskaltauduttiin jopa kokeilemaan muutaman esteen helppoa radan pätkää, kun niin hyvin harjoitukset tuntuivat menevän. Kuitenkin välillä huomasin, että vaadin Neldalta liikaa osaamistasoon nähden, joten otettiin kunnon harppaus aina taaksepäin, jos tällaista ilmeni. 
Harjoiteltiin siis ihan näitä perustavanlaatuisia ohjausteknisiäjuttuja, putkea ja puomin kontaktia pysäyttämällä. Nelda on mun mielestä aivan mahtava, se jotenkin niin lukittautuu edessä olevaan esteeseen, ettei sillä ole aikaa tai halua tuijotella mua. Tosin koska olen vielä niin tumpelo ohjaaja (:D), joutui neiti välillä kysymään multa, että "Anteeks, mitä seuraavaks?" kera turhautuneen haukun. x) Olen ihan varma, että Neldasta tulisi tosi hyvä, jos vain olisi taitoa treenata sitä. Agilityn alkeiskurssille osallistumiset jäi meidän osalta nyt ensi syksyyn, kun missattiin epähuomiossa I-HAH:in alkeiskurssisysteemit. No, ei pidä lannistua, kuten Maiju sanoi. :)
Ei kommentteja: