20.3.2011

Treeniä pukkaa, ainakin jonkin verran

Edellisestä postauksesta onkin kulunut jo jonkin aikaa. Päivitetääs nyt sitten sen verran, että kolme viime viikonloppua ovat olleet aika meneviä, ainakin mun mielestä. :D Tänä viikonloppuna oli tarkoitus mennä testailemaan agilityä Neldan kanssa (Maiju koirineen messissä), mutta valitettavasti kenttää ei ollut vielä aurattu lumesta. :( Mentiin sitten ihan vaan lenkille (kestiköhän se reilun tunnin) ja Nelda sai juosta ihan hurmiossa muiden shelttisten parissa. :D Kotona nukuttiinkin sitten sikeästi, meinasi Nelda jo bussiinkin sammua, vaikka normaalisti inhoaa niissä matkustamista. Jonkin verran testailin lenkillä Neldaa siinä mielessä, että kiinnostaako toiset koirat enemmän kuin minä, niin olihan noi tulokset aika vaihtelevia. Välillä tultiin luokse intopinkeänä ja välillä oli korvat ties missä. Ollaan me toki kehitytty tässä matkan varrella paljonkin ja tuntuu, että kyllä neitiä taitaa jonkin verran mun liikkeet kiinnostaa. Ei tässä auta kuin treenata ahkerammin nyt kun ollaan talvikoomasta herätty viimein. :)

Toissa ja sitä edeltävänä viikonloppuna oltiin puolestaan seuraamassa Maijun ja Javan kisoja Riihimäellä. Siellä sain taas kunnolla testattua Neldaa, että onko remmirähjääminen yhtään vähentynyt... ja olihan se! :) Uskalsin muutamaan otteeseen jopa treenata Neldaa irti hallin pihalla ja hyvin jaksoi tyttö keskittyä muhun. Toki neiti välillä remusi hihnan päässä, etenkin jos mentiin halliin sisälle, kun oli niin ahdasta ja vieraat koirat oli ihan iholla. Hyvin Nelda kuitenkin aina lopetti, kun vähän karjasin. :D Ja namia vaan nassuun hienosta käytöksestä! Täytyy kyllä kans myöntää, että agilitykärpänen purasi pahemman kerran, kun kisoja seurasi. Voi kun päästäisiin Neldan kanssa treenaamaan. :)


Lähdössä Itikseen Maijun kyytiä odottelemaan...
Seuraavat kuvat Maiju K.:n ottamia 6.3. epävirallisten agilitykisojen jälkeen. Kyllä vauhtia riitti edelleen. :DKarkuun!

Neldaa koitettiin maistellakin. :D

Ja hei, sehän oikeesti näyttää jo sheltiltä!Ollaan nyt muutaman päivän ajan koitettu treenata kunnon seuraamista. Haluaisin tosi kiinteän ja jatkuvan kontaktin siihen seuraamiseen (en samanlaista löysäilyä kuin Taralla :D) ja ihan hyvin Neldalla aktiivisuutta ja intoa riittää, mutta kanavoipa se sitten juuri siihen seuraamiseen... No, me jatketaan harjoittelua, josko vaikka Nelda 10v. seniori sitten joskus korkkaisi tokouransa... :)

Ilmoittauduttiinpa muuten näyttelyynkin joka pidetään huhtikuussa Lahdessa. Saa nähdä, mihin suuntaan ollaan reilussa 4 kuukaudessa kehitytty. :D

Ei kommentteja: