25.12.2015

Firan eka joulu

Neitieläin täytti viime sunnuntaina "virallisesti" viisi kuukautta, 20.7. syntynyt kun on. :) Säkää ja painoa mittaan kuitenkin edelleen parin viikon välein maanantaisin ja nyt näyttivät seuraavilta: säkä 34,5cm (+1cm kahden viikon takaisesta) ja paino 5,8kg (samoissa lukemissa pyörinyt). 

Kedon kaunein kukka? :'D Hampaat aina töröttämässä.Firan ensimmäistä joulua vieteltiin ihan kotosalla, paljon tuli herkkuja syötyä niin omistajien kuin koirienkin. :D Nelda-raukalla meni jälleen vatsa sekaisin ja nyt joulupäivänä ollaan saatu kärsiä jälkiseuraamuksista; muutaman kerran ripulivellit saatu sisältäkin siivota. Firalla vaikuttaisi onneksi olevan "rautamaha", mikään ei ole saanut sitä vielä järkytettyä.

Firalla näyttäisivät kaikki pentuhampaat nyt vaihtuneen pysyviin. Muutamat pysyvät hampaat ovat vielä puhkeamassa tai puhkeamaisillaan, mutta toistaiseksi näyttäisi siis siltä, että hampaista ja purennasta olisi tulossa oikeanlainen, jee. :) Näyttelyjuttujen kanssa on kyllä otettu nyt aikalisä, kun alunperin suunnittelimme Kaapelitehtaan pentunäyttelyihin osallistumista. Fira on jotenkin vielä niin hermostunut nähdessään toisia koiria tai epäilyttäviä ihmisiä, etten viitsi neitiä vielä isoon näyttelyyn viedä + treeniä ei olla nyt vähään aikaan tehty. Totutellaan hiljalleen. :) 

Loppuun vielä joulupäivän rallattelua. Ihan kuin Nelda meinaisi jo hävitä vauhdissa? ;)
Ei kommentteja: