27.10.2015

Fira 14 viikkoa

Fira täytti eilen neljätoista viikkoa, niin se aika vain rientää. Strategiset mitat näyttävät tällä hetkellä tältä: korkeutta 30,5cm (+2,5cm kahdentoista viikon ikäisestä) ja painoa jo huikeat 4,5kg (+900g kahdentoista viikon ikäisestä). Veikkailinkin, että Fira ottaa varmasti kasvuspurtin, kun pari viikkoa sitten oli kasvanut vähemmän. :)

"Smile!" Firan korvat jouduttiin muutama viikko sitten liimaamaan, kun alkoivat nousemaan pystyyn. Tästä on monenlaista mielipidettä, mutta itse tykkään tuosta "puoliluppa-lookista" shelteillä + meitä kiinnostavat mahdollisesti ne näyttelytkin.



Viime viikot ovat menneet lähinnä lenkkeilyn merkeissä, mutta käytiin myös parissa pentutapaamisessa ja viime viikon perjantaina jopa agilityä taas koklaamassa. :) Nelda oli ihan huippu ja minulle jäi taas tosi hyvä fiilis neidin tekemisestä. Kyllä sitä säännöllistä treenaamista voisi taas harkita, mutta ei kyllä ole sellaista fiilistä, että jaksaisin mihinkään seuraan hakea... Eli saas nähdä. :D Fira oli kyllä kanssa ihan loistava. Neiti oli agilitykentällä huomattavasti rohkeampi kuin ensimmäisellä kerralla. Tekemisen makua alkoi myös jo vähän olemaan. Firan kanssa teimme lähinnä pussiharjoituksia, kontaktitreenin alkeita, siivekkeiden kiertoa jne. Hieno tyttö oli. Neldan kanssa tehtiin ihan radanpätkää ja kyllä vaan jopa minulla taitaa olla jotain jäänyt lihasmuistiin. :D






Ei kommentteja: