12.6.2012

Nollakirouksen voima laantumassa

Hii, käytiin siis siellä Espoossa tänään vielä kokeessa ja tällä kertaa menikin oikein mukavasti! :) Saatiin AVO2 pistein 157/200, hieman harmittaa, kun jäätiin noin vähän 1. tuloksesta! Kaikki kriittiset pisteet (yli 3 pistettä) menivät vielä Neldan vinkumisesta... Pitäisi siis saada se suukki jotenkin tukittua kokeissa. :D Paikallaolosta saatiin 10, mihin olin erittäin superdupertyytyväinen! Hienosti mentiin maahan, siellä pysyttiin tarkkaavaisena ja hiljaa (!) ja sitten noustiin hienosti perusasentoon, jes. :)) Oltiin vielä Bellaouin kokeessa ja häneltä saatiin samaisesta liikkeestä viimeksi 7½.

Elämää nähnyt noutokapula, jonka avulla pokattiin noutamisesta tänään 9! :) Mälväys on selvästi treenin ansiosta vähentynyt. Heitin kapulan aivan liian pitkälle (vieri jonnekin 20 metriin) eikä Nelda meinannut ensin paikallistaa sitä, mutta löytyihän se kuitenkin.



Yhtään liikettä ei nollattu ( \o/ ), mutta luoksetulossa, seuraamisessa, seisomisessa seuraamisen yhteydessä sekä yllättäen kaukoissa oli vähän ongelmaa. Luoksarista en kyllä odotakaan 5 enempää, kun ei olla treenattu. Seuraamisessa Nelda keuli superpaljon, mutta pidän Neldan mieluummin keulivana, kun sellaisena, joka valuu noin metrin mun perässä. Nyt oli sentään menoa ja meininkiä seuraamisessakin, ei keskittyminen liikaa harhaillut. :) Seisomisessa Nelda kääntyi jälleen perääni, kun menin taakse. Tämä tapahtui luultavasti siksi, että menin Neldan taakse väärältä puolelta treeneihin verrattuna, oma moka siis. Plus, totta kai pysyvyyttä pitäisi treenata. Kaukoissa oli jotain ihme pöllöilyä Neldalta, tiedän neidin kyllä osaavan ne hyvin. Toistoja vaan.


Labramoottorin ruoka laittaa pökköä meidän sheltin masuun!



Paras. Palkka. Ever.




Ei kommentteja: