11.1.2011

Collien nenä

Ompas taas aikaa ehtinyt vierähtämään viime postauksesta, mutta niin siinä tuppaa käymään, kun kouluhommat alkavat painaa päälle. : / Mutta asiaan. Kävimme Neldan kanssa maanantaina hakemassa 1-vuotisrokotteet (ompa mukava synttärilahja :D) ja samalla kysyin eläinlääkäriltä Neldan nenässä olevasta "haavasta", joka näkyy alapuolella olevassa kuvassa.
Pelästyin ensin, että nyt Nabulla on varmaan joku sieni tai pahimmillaan autoimmuunisairaus ja sen nenä irtoaa... Eläinlääkäri kuitenkin rauhoitteli minua (:D) ja kertoi, että kyseessä on ns. "collie nose", jossa nenän päällimmäinen solukko irtoaa ja menettää näin ollen mustan värinsä. Saattaa jopa olla, että väri ei muutu mustaksi enää koskaan eli Nelda sai kertaheitolla hienon ja persoonallisen kauneuspilkun. Tiedän kyllä, että näyttelyissä noita pigmenttivirheitä ei katsota hyvällä, mutta minusta tuo on söpö ja tuomarin mielipide on yksi hailee. x) 

Sopivasti saimme juuri samalla eläinlääkärireissulla uuden rokotuspassin, sillä olin onnistunut hävittämään vanhan. Myös rekkarit ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen, joten tuli nekin Neldalle tilattua. Varmaan heitin Voittajan jälkeen kirjekuoren (jossa saapuvat numerolaput, kutsukirje yms. näyttelyä varten, mutta jossa pidän myös aina näyttelyissä Neldan papruja) roskiin. Go me. :P

Eniten varmaan minua kuitenkin tuossa kauneuspilkussa huvittaa se, että eläinlääkärin mukaan tuollaiset tulevat koirille, jotka tykkävät haudata ruokaansa tai ovat muuten tunkemassa nenäänsä kaikkialle. En voinut muuta kuin olla samaa mieltä. :D

Tara-parasta vielä sen verran, että rouva elää nyt kovia aikoja näin loskan ja superliukkaiden kelien tullen. En tiedä miksi, mutta Tara pelästyy aina ihan hirveästi, kun minä tai Toni meinataan liukastua ja rouva masentuu kovasti... heti alkaa häntä riippua. Yksi veikkaukseni on se, että joskus liukastuessani olen saattanut nykäistä Taraa kovasti hihnasta ja raukka on traumatisoitunut. :( Onneksi täällä kuitenkin hiekotetaan tiet suht hyvin, niin ei tarvitse frouvan koko ajan stressissä olla.


"Ice is not fun!"Ei kommentteja: