10.11.2015

Fira 4kk :)

Fira täytti maanantaina 4kk ja juhlittiin sitä sitten rokotusten muodossa. Nämä tehosteet+rabies ei enää ollutkaan niin kiva juttu, vaan vähän vingahtettiin rokotusta annettaessa. Muuten neiti otti jälleen aika rennosti, ja eläinklinikalla moikkailtiin kaikkia ihmisiä, niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin, häntä vispaten. :)
Mittaa Firalla eilen oli 32cm (+1,5cm neljäntoista viikon ikäisestä) ja 5,2kg (+700g neljäntoista viikon ikäisestä) eli jos sheltin aikuiskoon arviointi -kaavaan (4kk säkä + 6cm + noin +/-2cm) on uskominen, tulisi Firasta aikuisena noin 36-40-säkäinen. Neldallahan tämä kaava toteutui, että katsotaas taas. :D Mahdotontahan näitä aikuiskokoja on ennustaa, mutta kenties tuo kaava antaa jotain viitettä.

Katselin huvikseni Neldan kokotietoja 4kk iässä ja neiti oli ollut silloin muistaakseni säältään 30,5cm ja painoa oli joku 4,2kg eli kilon vähemmän kuin Firalla. Nelda oli kyllä tosi hoikka lapsi, Fira on kasvanut selvästi jämäkämpänä ja tasapainoisempana ainakin tähän asti. :)

Ja loppuun: hiekkaleikit on parhaita!
Ei kommentteja: