4.8.2015

Arkipuuhailuja ja pissavaivaa

Viikonloppuna käytiin mustikassa, yllättävän rankkaa puuhaa! Lauantaina oltiin ihan Nuuksiossa asti poimimassa ja otettiin kunnianhimoisesti mukaan 10l ämpäri. Sormipelillä (ilman poimureita...), kun kyykkäilet ja yrität saada jotain aikaiseksi niin siinä menee muutama tovi. Lopulta saatiinkin joku 3l mustikoita kaiken kaikkiaan, ihan riittävästi. :D Nelda oli kyllä kunnon paimenkoira, kun minä, siskoni ja Timo poimittiin jonkin matkan etäisyydellä toisistamme, kävi Nelda vuorotellen jokaisen moikkaamassa ja tarkistamassa, että lauma on suurin piirtein koossa. :)




Maanantaina käytiin keskustassa pyörähtämässä pitkästä aikaa julkisilla kulkuvälineillä. Nelda on kyllä niin ihanan helppo koira, kun julkiset (bussit, metro...) ja ihmispaljous eivät ole neidille mikään ongelma, vaan tosi reippaasti mennään. Hirveesti neiti sai taas rapsutuksia ja kehuja kanssakulkijoilta. Pitää tulevasta pennustakin yrittää koulia yhtä reipas matkustaja. Neldankaan kanssa alku ei toki ollut ruusuilla tanssimista, sillä pentuna hällä oli todella, todella kovaa matkapahoinvointia ja saatiin yrjöpussien kanssa mennä kaikissa välineissä. Onneksi mitään pelkoja ei jäänyt ja nyt aikuisena nähdään, että harjoitus teki mestarin. :)

Ei olisi muuten varmaan pitänyt edellisessä blogitekstissä hehkuttaa, että Neldan virtsankarkailu loppui lyhyen lääkekuurin jälkeen... Nimittäin nyt lähes vuoden tauon jälkeen vaiva on taas palannut. Käytiin hakemassa eläinääkäriltä Propalin-lääkettä ja sillä nyt mennään. Onneksi tuosta tulee vain 14 vrk doping-karenssi ja Neldan "vuotaminen" on hyvin lievää, joten päästään varmasti näyttelyissä pyörähtämään myöhemmin.

Ei kommentteja: